Τρομακτικό Βίντεο: 10 μποφόρ “χτύπησαν” πλοίο στην Ηγουμενίτσα

Έντονη κακοκαιρία με χαρακτηριστικό τους δυνατούς ανέμους χτύπησε την χώρα μας τις τελευταίες ημέρες. Ένα βίντεο που τράβηξε επαγγελματίας οδηγός που ταξίδευε από Ηγουμενίτσα για την Ανκόνα της Ιταλίας, δείχνει το πλοίο την ώρα που βρίσκεται εν πλω και το «χτυπούν» ισχυροί άνεμοι της τάξεως των 10 μποφόρ.

Ο ουρανός είναι σκοτεινός και έντονα γκρίζος και φαίνεται η μανία με την οποία έχει περικυκλώσει το πλοίο. Σαν εφιάλτης… Οι εικόνες δείχνουν το καράβι να κουνιέται, ενώ αρκετοί απόρησαν πώς είναι δυνατόν μια καρέκλα η οποία βρίσκεται στα πλάνα να μην έχει κουνηθεί από τη θέση της…. «η καρέκλα ούτε κουνήθηκε😂😂» έγραψε κάποια με ένα άλλο σχολιαστή να προσθέτει: «Η καρέκλα κολλημένη είναι;😳»

Όπως είπε ο οδηγός που ανάρτησε το βίντεο, σε εκείνο το σημείο το καράβι είναι κλειστού τύπου και προστατευόταν από τα μποφόρ. «Ευτυχώς που βγήκα στην σύνταξη και τελείωσα από αυτά, ούτε σε φωτογραφία δεν θέλω να βλέπω θάλασσα» έγραψε ένα άλλος.

Δείτε το video

@nikos.stratos8

♬ Danger – SoundAudio

Related posts

Από κύκνος ασχημόπαπο: Πανέμορφη 22χρονη δίνει 45000€, αλλάζει μάτια, γεμίζει τατουάζ και γίνεται σαν δαίμονας

Ο χειρότερος γρίφος στην ιστορία του «Τροχού της Τύχης»: Παίκτρια έχασε 37.000, έξαλλοι οι τηλεθεατές με τη λέξη που έβαλαν (video)

Τη Μεγάλη Εβδομάδα γίνονται θαύματα: Τα βράδια πριν κοιμηθείς γονάτισε & πες αυτές τις 2 προσευχές στη Παναγία