«Τρελάθηκε» ο Αρναούτογλου: Αυτό που έγινε στον «Εκατομμυριούχο» δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο τηλεπαιχνίδι

Αυτό που συνέβη το περασμένο Σάββατο στον «Εκατομμυριούχο», δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία αυτού του τηλεπαιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, διαγωνιζόμενος υπογράμμισε «με συγχωρείτε, θέλω λίγο χρόνο», όταν ήδη είχαν περάσει αρκετά δευτερόλεπτα, περιμένοντας να δώσει την απάντησή του, για να σπεύσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να επισημάνει «το καταλαβαίνω. Άρη μου, μη μας ζητάς καθόλου συγγνώμη! Κάτσε όση ώρα θέλεις εσύ μόνος σου, φεύγουμε εμείς! Να γουστάρεις κιόλας και μας φωνάζεις εσύ εδώ και ερχόμαστε».

Ο «Εκατομμυριούχος» συνεχίστηκε μόνο με τον παίκτη για δύο λεπτά

Και πρόσθεσε ο παρουσιαστής: «πραγματικά πάντως εγώ δεν θα είχα το λέω. Δε θα έχει ξαναγίνει ποτέ στον Εκατομμυριούχο! Θα το έκανα, αυτή τη στιγμή βέβαια θα πάθει σοκ και ο σκηνοθέτης, αν και είναι πολύ προχωρημένος. Και όλη η ομάδα είναι πολύ προχωρημένη, γιατί τους γνωρίζω χρόνια. Θα έλεγα στο κοινό να φύγουμε για να σε αφήσω μόνο», κάνοντας πράξη αυτό που είπε, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Αμέσως, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε: «και για να δεις πόσο έχω πραγματικά τρέλα, σε αφήνω για δυο λεπτά μόνο, ούτε με το κοινό, για να νιώσεις καλύτερα. Παρακαλώ, βγείτε σιγά σιγά έξω ένας ένας προς τα εκεί! Παρακαλώ, βγείτε! Βγείτε, μην κάθεστε! Βγείτε» και βγήκε από το πλατό, μαζί με όλους τους παρευρισκόμενους.

Λίγη ώρα αργότερα, έχοντας πάρει ο παίκτης τον χρόνο του, ο παρουσιαστής επέστρεψε στο πλατό και ανέφερε «δεν έχεις παράπονο! Δεν ξαναέγινε ποτέ αυτό! Ο κόσμος επιστρέφει σιγά σιγά, κάθεται» και ο «Εκατομμυριούχος» συνεχίστηκε κανονικά.

Related posts

Δούλευε εσύ μέχρι τα 90: 12χρονη μαθήτρια που «κερδίζει 122.000 ευρώ το μήνα» ετοιμάζει πάρτι συνταξιοδότηση της

Ευανθία Γαλανή: Ελληνίδα γιατρός με παγκόσμια φήμη πολεμάει τον καρκίνο και μας κάνει υπερήφανους

Θαύμα του Αρχάγγελου Ταξιάρχη: «Καθημερινά σταυρωνόμουν με το λαδάκι του Ταξιάρχη και έπινα αγιασμό»