Τραγικό: Αυτός είναι ο “χριστουγεννιάτικος στολισμός” στην Δραπετσώνα, προκαλεί ντροπή

Τοπικά μέσα εδώ και αρκετό καιρό αναφέρουν ότι ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και ορισμένοι τους περιγράφουν ως υπερβολικούς. Υπάρχουν πολλά φωτογραφικά ρεπορτάζ που αποδεικνύουν τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι σε διάφορα θέματα με κυριότερο όμως και αυτό της καθαριότητας και ο Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος, παρά τις δυο θητείες του, φαίνεται ότι δεν έχει καταφέρει να τα επιλύσει.

Τι συνέβη στη Δραπετσώνα

Περίπου 20 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, αντί να βλέπουμε τις κεντρικές πλατείες στολισμένες με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, έχουμε την απεικόνιση τους με σκουπίδια. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της κατάστασης είναι η πλατεία Κώστα Βάρναλη απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου Δραπετσώνας.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες που παρέχει το Piraeus Press αποκαλύπτουν την σοβαρότητα του προβλήματος και την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής, η οποία πρόσφατα ανανέωσε τη θητεία της για ακόμα πέντε χρόνια.

Δείτε τις φωτογραφίες

Related posts

Ζοφερή πρόβλεψη από τη Λίτσα Πατέρα: Οικονομική καταστροφή για Ταύρους και 3 ακόμα ζώδια

«Τροχός της Τύχης»: Δεν έχει ξαναγίνει παγκοσμίως – Βρήκε τη λύση πριν ανοίξουν καν τα γράμματα!

Έγινε γνωστό 23 χρόνια μετά: Η σκηνή στα “Εγκλήματα” που έφερε αντιδpάσεις & ανάγκασε το κανάλι να την “κόψει” από παντού