Τούμπα όλα στο νέο Survivor 2024: Η αποκάλυψη του Ατζούν Ιλίτζαλι για τις ψηφοφορίες και τα αγωνίσματα

Πρωτοφανείς αλλαγές στους κανόνες αναμένεται να δούμε στο Survivor 2024, μετά την αποκάλυψη του Ατζούν Ιλίτζαλι για τις ψηφοφορίες και τα αγωνίσματα.

Στην εκπομπή «Fay’s Time» και τον Χρήστο Λυσσέα μίλησε ο Ατζούν Ιλίτζαλι. Ο Τούρκος παραγωγός αποκάλυψε πως η πρεμιέρα του Survivor θα γίνει στις 7 Ιανουαρίου, ενώ τόνισε πως οι ψηφοφορίες του κοινού καταργούνται.

Οι νέες αλλαγές

«Θα βγούμε στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου. Ναι, θα επιστρέψουν κάποιοι παίκτες από προηγούμενες σεζόν, γιατί θεωρώ πως ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποιους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε παραπάνω ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες και θα το κάνουμε. Παράλληλα, δείτε την απάντηση Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένας Ρουμελιώτη για το αν θα έμπαιναν ξανά στο Survivor.

Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Αλλάζουν οι κανόνες, δεν θα υπάρχει ψηφοφορία του κοινού. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μια αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης θα αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στο αγώνισμα, θα αποχωρεί.

Φυσικά θα υπάρχει το συμβούλιο του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ δύο ατόμων και θα προέρχεται από τις καλύτερες αγωνιστικά στιγμές τριών παικτών», είπε ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

Για το ότι η Φαίη Σκορδά δεν «επιτρέπει» στον Λάμπρο Κωνσταντάρα να πάει στο Survivor, ο Ατζούν Ιλίτζαλι απάντησε: «Σεβόμαστε κάθε απόφαση, αλλά φυσικά θα χαιρόμασταν να ήταν στο show. Αλλά δεν θέλω να διαταράξω τις σχέσεις τους, οπότε το σέβομαι».






Related posts

Χωρίς την Ανάσταση του Χριστού δεν θα υπήρχε Χριστιανισμός: Είναι η μόνη αλήθεια

Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας

Την έσβησαν από παντού: Η κορυφαία σκηνή του Ιησού από τη Ναζαρέτ που κόπηκε στο μοντάζ, γιατί δε θα τη δούμε ποτέ