Το θαύμα της ζωής: Εκείνη και ο σύντροφός της είναι λευκοί αλλά το μωρό τους είναι…μαύρο

Η φωτογραφία μίας φαινομενικά ασυνήθιστης οικογένειας κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία εικοσιτετράωρα και τα σχόλια κάτω από αυτή είναι εκατοντάδες λόγω του χρώματος του μωρού τους.

Τι αναφέρει η επιστήμη

Η φωτογραφία είναι του Πολ και της Ρέιτσελ Μπούκμαν, ενός ζευγαριού που το Σάββατο έφεραν στον κόσμο το μωρό τους και ανέβασαν την παρακάτω φωτογραφία στα social media. Ωστόσο αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον πολλών, είναι πως το μωρό τους έχει πιο σκούρο δέρμα από ότι οι ίδιοι.

Ο χρήστης που ανέβασε την φωτογραφία στο TikTok αφού πρώτα συνεχάρη το ζευγάρι για τον ερχομό του μωρού τους, έδωσε τη δική του εξήγηση στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση, καθώς όλοι αναρωτιούνταν για το χρώμα του. Εξήγησε λοιπόν πως η μητέρα έχει αφροαμερικανικό DNA, το οποίο μπορεί να παραλείψει γενιές και να προκαλέσει τη γέννηση ενός παιδιού με πιο σκούρο δέρμα κάποια στιγμή.

@debo7870

Congratulations to our cashier Rachel and her fiancé Paul Buckman on their baby Cash Jamal Buckman being borned on Saturday at 6:18pm. Yes, Paul is the father. Rachel has African American DNA in her which can skip generations and cause a child to be born with darker skin. The baby is also a discolored because it has jaundice or something probably.

♬ Whats a soulmate – csbyeol

Related posts

Τη Μεγάλη Εβδομάδα γίνονται θαύματα: Τα βράδια πριν κοιμηθείς γονάτισε & πες αυτές τις 2 προσευχές στη Παναγία

Εποχή μετά Φερεντίνου για το Deal: Αυτός είναι ο παρουσιαστής που σκέφτεται ο Alpha για το τηλεπαιχνίδι

Εύκολη συνταγή για λαζαράκια: Τα παραδοσιακά ψωμάκια για το Σάββατο του Λαζάρου