Τέτα Καμπουρέλη: «Μιλάω με τον Θεό και μου απαντάει, μου δείχνει σημάδια».

Τέτα Καμπουρέλη: Σε δηλώσεις ζωντανά στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή προχώρησε όχι μόνο για την ζωή της αλλά και για τη σχέση της με το Θεό. Όπως δήλωσε η Τέτα Καμπουρέλη, που έχει διχάσει την κοινή γνώμη, νιώθει ότι μιλά με τον Θεό και εκείνος την ακούει.

Τέτα Καμπουρέλη: Η συνέντευξη στην Τσιμτσιλή

Δηλώσεις παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αλλά και τη σχέση της με τον Θεό.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, δήλωσε πως η ίδια προσέχει τον εαυτό της όσο μπορεί, όμως και ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή της.

«Πάντα είμαι όμορφη, όχι μόνο σήμερα. Προσέχω τον εαυτό μου όσο μπορώ. Μεγαλώνοντας θέλει κι άλλη προσπάθεια. Πάντα ομορφαίνει ο έρωτας, αλλά αυτό αφορά την προσωπική μου ζωή», δήλωσε αρχικά σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

Στη συνέχεια μάλιστα, πρόσθεσε πως «περνάει μια χαρά στην προσωπική της ζωή», όμως δεν θέλησε να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες.

Τέλος, αναφορικά με τη σχέση της με τον Θεό, δήλωσε: «Μιλάω με τον Θεό, βγαίνω έξω και του μιλάω και μου απαντάει, μου δείχνει σημάδια».

Related posts

Σάββατο του Λαζάρου: Έθιμα από όλη την Ελλάδα – Η πρώτη Λαμπρή, η “Έγερση” του φίλου του Χριστού, οι υποψήφιες νύφες

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Αγίου Όρους, να τη λες συνέχεια όπου & αν είσαι

Άγιος Νικόλαος Ραγκαβάς: Η ιστορική εκκλησία στα Αναφιώτικα της Πλάκας που συνδέθηκε με την ελληνική απελευθέρωση από τους Τούρκους