«Η Αγία Φιλοθέη με έσωσε πατέρα»: Τα πρώτα λόγια του Βρεττού στο ατύχημα που σημάδεψε τη ζωή του

Πριν από μερικά χρόνια, ο Ηλίας Βρεττός, είχε ένα σοβαρό τροχαίο το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, με τον τραγουδιστή να κινδυνεύσει η ζωή του.

Ο πατέρας του Βαγγέλης Καραβασίλης βαθιά συγκινημένος είχε μιλήσει στο protothema.gr για το τροχαίο του γιού του.

Ηλίας Βρεττός: Το θαύμα που τον έσωσε

Όπως είχε αναφέρει: «Ήταν όπως όλοι έχετε δει ένα πολύ δύσκολο τροχαίο. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό μας. Ο Ηλίας αντλεί δύναμη από την αγάπη του κόσμου και η Αγία Φιλοθέη ήταν αυτή που έσωσε το παιδί μου. Όταν πληροφορηθήκαμε για το τροχαίο του παιδιού μας, χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρία με τέσσερα χειρουργεία που πρέπει να κάνει ο Ηλίας. Το ένα χειρουργείο θα γίνει την Παρασκευή στο χέρι και στο πόδι και την Δευτέρα στη λεκάνη».

Ηλίας Βρεττός: Το τροχαίο της Καθαράς Δευτέρας

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν η οδηγός του οχήματος, φίλη του Ηλία Βρεττού, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και καρφώθηκε σε δέντρο. Η Σοφία Φυρρού, η σύντροφος του τραγουδιστή, από την πρώτη στιγμή είχε ισχυριστεί ότι ένα λευκό βαν, το οποίο έτρεχε της έκλεισε το δρόμο. Τα λεγόμενά της επιβεβαιώθηκαν από βίντεο από τις κάμερες της παραλιακής και τώρα η Τροχαία αναζητά τον οδηγό του βαν. Από το ατύχημα τόσο ο τραγουδιστής όσο και η οδηγός εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο και χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Related posts

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Αγίου Όρους, να τη λες συνέχεια όπου & αν είσαι

Άγιος Νικόλαος Ραγκαβάς: Η ιστορική εκκλησία στα Αναφιώτικα της Πλάκας που συνδέθηκε με την ελληνική απελευθέρωση από τους Τούρκους

Το μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης που βρίσκεται στην κορυφή του Όρους Σινά