Γιάννης Καλλιάνος: «Η εικόνα της Παναγίας στον Ι.Ν Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα, δακρύζει εδώ και 2 χρόνια»

Μέσα από μια ανάρτηση στο Twitter, o Γιάννης Καλλιάνος έριξε τα πυρά του σε αυτούς που δεν πιστεύουν στο δάκρυσμα της εικόνας της Παναγίας.

O μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, σε ανάρτησή του στο Twitter, παρότρυνε να μην χλευάζουν οι άθεοι το γεγονός ότι η Παναγία στον Άγιο Δημήτριο Βύρωνα, δακρύζει εδώ κι ένα χρόνο

Γιάννης Καλλιανός: Η ανάρτηση του

Το γεγονός ότι δακρύζει η Παναγία στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου στον Βύρωνα θέλησε να γνωστοποιήσει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος στο Twitter του. Όπως γράφει, «δεν είναι σωστό να χλευάζετε αυτό το γεγονός».

«Η εικόνα της Παναγίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα, δακρύζει συνεχώς εδώ και 1 χρόνο. Κάθε μέρα, 24 ώρες τη μέρα. Δεν είναι σωστό λοιπόν, όλοι εσείς που δηλώνετε άθεοι, να χλευάζετε αυτό το γεγονός. Να επισκεφτείτε την εκκλησία, να το δείτε και μετά γράψτε ότι θέλετε». Οι αντιδράσεις, πάντως, δεν άργησαν να έρθουν.

Σημειώνεται, ότι ο βουλευτής και μετεωρολόγος δέχτηκε επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στο γραφείο του στις 16 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τα όσα ανήρτησε ο ίδιος ο βουλευτής, δράστες τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην κεντρική είσοδο με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ζημιές.

Related posts

Σάββατο του Λαζάρου: Έθιμα από όλη την Ελλάδα – Η πρώτη Λαμπρή, η “Έγερση” του φίλου του Χριστού, οι υποψήφιες νύφες

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Αγίου Όρους, να τη λες συνέχεια όπου & αν είσαι

Άγιος Νικόλαος Ραγκαβάς: Η ιστορική εκκλησία στα Αναφιώτικα της Πλάκας που συνδέθηκε με την ελληνική απελευθέρωση από τους Τούρκους