Εξαδάκτυλος: Οι προβλέψεις για το Πάσχα αναθεωρούνται προς το χειρότερο

Την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 πέρασε το κατώφλι της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Η επίσκεψη του κ. Αρκουμανέα έγινε ώστε να ενημερωθεί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε σχέση με την πορεία της πανδημίας και την αύξηση των κρουσμάτων τόσο στη χώρα μας.

Ο Αρχιεπίσκοπος μετά την επίσκεψη του κ. Αρκουμανέα εμφανίστηκε αισιόδοξος, λέγοντας κιόλας ότι «φέτος θα κάνουμε Πάσχα καλύτερο από πέρυσι και λίγο μετά θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες».

Δώδεκα ημέρες μετά την συνάντηση του κ. Αρκουμανέα με τον Αρχιεπίσκοπο η αισιοδοξία για το φετινό Πάσχα, φαίνεται να αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός.

Ο λόγος είναι οι σημερινές δηλώσεις του προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιου Εξαδάκτυλου, μέλος της Επιτροπής των Λοιμοξιωλόγων στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6

“Οι προβλέψεις για το Πάσχα αναθεωρούνται προς το χειρότερο και προς μεγάλη μας λύπη” – τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Εξαδάκτυλος.

Οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΙΣ έρχονται λίγες μόλις εβδομάδες, πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα και το εορτασμό του Πάσχα από τους Έλληνες.

Πηγή: agapwtonxristo.com

Related posts

Σάββατο του Λαζάρου: Έθιμα από όλη την Ελλάδα – Η πρώτη Λαμπρή, η “Έγερση” του φίλου του Χριστού, οι υποψήφιες νύφες

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Αγίου Όρους, να τη λες συνέχεια όπου & αν είσαι

Άγιος Νικόλαος Ραγκαβάς: Η ιστορική εκκλησία στα Αναφιώτικα της Πλάκας που συνδέθηκε με την ελληνική απελευθέρωση από τους Τούρκους