Τέλεση Παρακλητικού κανόνα προς ενίσχυση των πιστών από την λοιμική ασθένεια του κορωνοϊού

Όπως έχουμε ξαναπεί, δεν χρειάζεται να ψάχνετε σε μακρινά μέρη ούτε και να δίνετε λίστες με ονόματα στο διαδίκτυο. Η ενορία σας είναι δίπλα σας και είναι πανεύκολο να πάτε ένα πρόσφορο και μαζί τα ονόματα τα οποία θέλετε να μνημονεύσουν οι ιερείς είτε ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ είτε ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ.
Με τον τρόπο αυτό άλλωστε θα συμμετέχετε συμπροσευχόμενοι στη θεία λειτουργία και εσείς εφόσον θα είστε παρών.

Παρόλα αυτά…..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Τέλεση καθημερινά Παρακλητικού κανόνα στο παρεκκλήσιο του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού στην Περιστερώνα

Ο Παρακλητικός κανόνας θα τελείται προς ενίσχυση των πιστών ενόψει και της δοκιμασίας που επέρχεται ο κόσμος μας από την λοιμική ασθένεια του λεγόμενου «κορωνοιού».

Ανακοινώνεται στους ευσεβείς πιστούς, πως κατόπιν ευλογίας του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νεοφύτου , θα τελείται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη , στις 6:00 το απόγευμα , ( με εξαίρεση τις 18/3/20 που τελεστεί στις 4:00 το απόγευμα ), ο Παρακλητικός κανόνας προς τον Άγιο Νικηφόρο τον Λεπρό , στο υπό ανέγερση Παρεκκλήσιο του, στην κοινότητα Περιστερώνας.

Επίσης γίνεται γνωστό ότι στον ίδιο Ναό θα τελεστεί την Παρασκευή 20 Μαρτίου η ακολουθία της Γ´ στάσης των Χαιρετισμών της Παναγίας μας, ενώ την επόμενη μέρα Σάββατο 21 Μαρτίου θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία .

Οι πιστοί μπορούν να προσέρχονται στις ιερές ακολουθίες και να δίνουν τα ονόματα τους , αλλά και ονόματα ασθενών για μνημόνευση από τους ιερείς .

Related posts

Σάββατο του Λαζάρου: Έθιμα από όλη την Ελλάδα – Η πρώτη Λαμπρή, η “Έγερση” του φίλου του Χριστού, οι υποψήφιες νύφες

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Αγίου Όρους, να τη λες συνέχεια όπου & αν είσαι

Άγιος Νικόλαος Ραγκαβάς: Η ιστορική εκκλησία στα Αναφιώτικα της Πλάκας που συνδέθηκε με την ελληνική απελευθέρωση από τους Τούρκους