Στιγμές συγκίνησης στο Λυκαβηττό: Η Φανή περπάτησε- Θεραπεύτηκε πλήρως από τον Τίμιο Σταυρό

Η συγκίνησή μου σήμερα δεν περιγράφεται με λόγια. Δύο εβδομάδες πέρασαν από εκείνη την ημέρα που η Φανή ανέβηκε βασταζόμενη τα σκαλιά των Αγίων Ισιδώρων.

Όλοι είδαμε ένα νέο κορίτσι γεμάτο όρεξη για ζωή να θέλει να αποκτησει αυτό που για τους περισσότερους είναι αυτονόητο. Όλοι μπροστά στα μάτια μας την είδαμε να σηκώνεται και όχι μόνο να στέκεται στα πόδια της, αλλά να τρέχει στα σκαλοπάτια. Όλοι λυγίσαμε βλέποντας για ακόμη μια φορά την δύναμη και την Χάρη Του Τιμίου Σταυρού που στην κυριολεξία σηκώνει παράλυτους.

Σήμερα είδαμε και πάλι την Φανή μας να είναι υγιής χαμογελαστή, με το παιδάκι της από το χέρι, να περπατάει ευτυχισμένη και να ευχαριστεί όπου σταθεί τον ευεργέτη της ΖΩΗΣ της, Τον Τίμιο Σταυρό αλλά και αυτόν τον γλυκο παπά που Τον κρατάει. Για άλλη μια φορά έπεσε στην αγκαλιά του παπαΔημήτρη και έκλαιγαν και οι δύο σαν μικρά παιδιά ευχαριστώντας τον Θεό. Οι εξετάσεις της πεντακάθαρες.!!! Μια αγκαλιά, πολλά δάκρυα χαράς και ευγνωμοσύνης ήταν τα δώρα της.

Για ακόμα μια φορά υποκλινόμαστε μπροστά στη δύναμη του Τιμίου Σταυρού και του απλού και αυθεντικού ιερέα που Τον κρατά και καθημερινά μας διδάσκει την απλότητα της πίστεως η οποία ΧΩΡΙΣ στείρες θεωρίες διδάσκει και διαδίδει την αλήθεια Του Χριστού, Ο οποίος δεν δίδασκε μόνο, αλλά επισφράγιζε τους λόγους Του με το θαύμα!!!

Πηγή; ekklisiaonline.gr

Related posts

Σάββατο του Λαζάρου: Έθιμα από όλη την Ελλάδα – Η πρώτη Λαμπρή, η “Έγερση” του φίλου του Χριστού, οι υποψήφιες νύφες

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Αγίου Όρους, να τη λες συνέχεια όπου & αν είσαι

Άγιος Νικόλαος Ραγκαβάς: Η ιστορική εκκλησία στα Αναφιώτικα της Πλάκας που συνδέθηκε με την ελληνική απελευθέρωση από τους Τούρκους