Θαύμα Αγίου Ραφαήλ – Με έσωσε από βέβαιο θάνατο

Θαύμα Αγίου Ραφαήλ …με έσωσε από βέβαιο θάνατο.

Και αν ήμουν άπιστος, θα πίστευα! Ο Άγιος Ραφαήλ με έσωσε από βέβαιο θάνατο.

Ονομάζομαι Παράσχος Ε.Γ. και κατοικώ στη Σκόπελο. Αρρώστησα τόσο βαρειά, που κινδύνεψα. Επί 10 ημέρες είχα ακατάσχετο βήχα και υψηλό πυρετό. Υπέφερα τρομερά.

Με πόνο προσκαλούσα τον Άγιο Ραφαήλ να με βοηθήση, να με λυτρώση, έστω και να με πάρη απ’ τη ζωή.

Ξαφνικά ένοιωσα έναν ορμητικό αέρα μέσα στο δωμάτιο σαν θύελλα, ενώ όλα τα παράθυρα ήταν κλειστά. Τόσο δυνατός ήταν ο αέρας, που με πέταξε σε ένα μέτρο απόσταση μακρυά απ’ το κρεββάτι μου.

Το Θαύμα Αγίου Ραφαήλ
Ένοιωσα την παρουσία του Αγίου Ραφαήλ και η επέμβαση της θείας χάριτός του ήταν τόσο αισθητή, μου κόπηκαν όλα και ο βήχας και ο πυρετός κι ανέκτησα αμέσως τις δυνάμεις μου.

Πέταξα τα φάρμακα και όταν με επισκέφτηκε ο γιατρός, θεώρησα περιττή την επίσκεψη. Άλλωστε κι εκείνος είχε βεβαιωθή για τη βελτίωση της υγείας μου.

Με έσωσε, από βέβαιο θάνατο.
Ο θαυματουργός Άγιος Ραφαήλ υπήρξε η σωτηρία του σώματος και της ψυχής μου. Κλαίω αυτή τη στιγμή από ευγνωμοσύνη για το μεγάλο θαύμα που μου έκανε, που κι αν ακόμα ήμουν άπιστος, θα πίστευα.

Σκεφθήτε ότι αναστατώθηκε ολόκληρο το χωριό κι όταν κτυπούσαν οι καμπάνες, γιατί απεβίωσε κάποιος άλλος, έλεγαν όλοι: «Ο Παράσχος πέθανε».

Τον ευχαριστώ και θα Τον ευγνωμονώ ως τη στερνή μου πνοή.

Related posts

Σάββατο του Λαζάρου: Έθιμα από όλη την Ελλάδα – Η πρώτη Λαμπρή, η “Έγερση” του φίλου του Χριστού, οι υποψήφιες νύφες

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Αγίου Όρους, να τη λες συνέχεια όπου & αν είσαι

Άγιος Νικόλαος Ραγκαβάς: Η ιστορική εκκλησία στα Αναφιώτικα της Πλάκας που συνδέθηκε με την ελληνική απελευθέρωση από τους Τούρκους