ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ : Γιορτή και προσευχή LIVE στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- Στείλτε ονόματα

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ : Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 12 Ιουλίου 2020 με τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου και Διορατικού, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Όρθρος και Θεία Λειτουργία Live – Κυριακή Ε Ματθαίου και Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου και Διορατικού.

Αγίου Παϊσίου & Κυριακή Ε Ματθαίου Live: Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού – Όρθρος Θεία Λειτουργία Ζωντανά

Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία της εορτής της Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου και της Κυριακής Ε Ματθαίου – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 07.30.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 12 Ιουλίου 2020 με τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου και Διορατικού, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Ιερείς: Δημήτριος Λουπασάκης

Ώρα έναρξης: 07.30
Η Κυριακή Ε Ματθαίου και ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης – 12 Ιουλίου 2020 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και Θεία Λειτουργία για την εορτή του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου και της Ε Κυριακής Ματθαίου. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Related posts

Σάββατο του Λαζάρου: Έθιμα από όλη την Ελλάδα – Η πρώτη Λαμπρή, η “Έγερση” του φίλου του Χριστού, οι υποψήφιες νύφες

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Αγίου Όρους, να τη λες συνέχεια όπου & αν είσαι

Άγιος Νικόλαος Ραγκαβάς: Η ιστορική εκκλησία στα Αναφιώτικα της Πλάκας που συνδέθηκε με την ελληνική απελευθέρωση από τους Τούρκους