Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης- Στείλτε ονόματα στους Αγίους Ισιδώρους

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ: Ακολουθία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης των Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 07.45.

LIVE: Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης- Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 21 Μαΐου 2020 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία του Αγίου Κωνσταντίνου του Μεγάλου και της Αγίας Ελένης των Ισαποστόλων και Θεοστέπτων Βασιλέων, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: Δημήτριος Λουπασάκης

Ώρα έναρξης: 07.45

Οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη οι Ισαπόστολοι οι Θεόστεπτοι Βασιλείς – 21η Μάη 2020 – Ώρα 07.45 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και την Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Κωνσταντίνου του Μεγάλου και της Αγίας Ισαποστόλου Ελένης των Θεοστέπτων Βασιλέων. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Ακολουθία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης των Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 07.45.

Ακολουθία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης: Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού – Όρθρος & Θεία Λειτουργία Live στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Related posts

Σάββατο του Λαζάρου: Έθιμα από όλη την Ελλάδα – Η πρώτη Λαμπρή, η “Έγερση” του φίλου του Χριστού, οι υποψήφιες νύφες

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Αγίου Όρους, να τη λες συνέχεια όπου & αν είσαι

Άγιος Νικόλαος Ραγκαβάς: Η ιστορική εκκλησία στα Αναφιώτικα της Πλάκας που συνδέθηκε με την ελληνική απελευθέρωση από τους Τούρκους