Τέλος όλες οι κάρτες Mastercard στηv Τράπεζα Πειραιώς: Η επίσημη ανακοίνωση

Με μια λιτή και γενική ειδοποίηση μέσα στο ebanking μας, η Τράπεζα Πειραιώς μας ενημέρωσε σήμερα για την σταδιακή κατάργηση των χρεωστικών καρτών.

Συγκεκριμένα, μέσα στο web banking της έχει την εξής ενημέρωση:

Σας ενημερώνουμε ότι η Τράπεζα Πειραιώς προχωρά σταδιακά στην αντικατάσταση των χρεωστικών καρτών Mastercard® σε Visa. Ενεργοποιήστε τη νέα Visa κάρτα που θα παραλάβετε και χρησιμοποιήστε την στις καθημερινές σας συναλλαγές. Την κάρτα μπορείτε να την ενεργοποιήσετε μέσω ATM ή μέσω της Winbank, αμέσως μόλις την παραλάβετε.

Ως εκ τούτου, μάλλον θα προβεί στην ακύρωση όλων των Mastercard καρτών και στην εκ νέου αποστολή Visa καρτών. Όταν σας έρθει η νέα κάρτα, θα πρέπει φυσικά να αφαιρέστε την παλιά από το Apple Pay ή Google Pay, αν φυσικά κάνετε χρήση τους. Μετά θα πρέπει να περάστε την καινούρια, ώστε να συνεχίσετε να πληρώνετε στα POS με το κινητό σας.

Εγκατάσταση νέας ταυτότητας στο gov.gr wallet

Μένει να δούμε αν θα επιβαρυνθούμε εμείς αυτήν την αλλαγή, με το κόστος έκδοσης αυτή τη στιγμή να αγγίζει τα 6 ευρώ. Αν σε εσάς έχει έρθει η νέα κάρτα και η τράπεζα σας έχει χρεώσει, πείτε μας στα σχόλια.

Related posts

Ο Ανδρέας διέσχισε το Φαράγγι της Σαμαριάς και παρέδωσε μαθήματα δύναμης – Η απώλεια όρασης δεν τον εμπόδισε

«Με λένε Σόνια, είμαι 22 ετών και έχω εγκλωβιστεί στο σώμα 8χρονης. Όλοι με περνάνε για μαθήτρια δημοτικού»

Μάχη για τη ζωή δίνει ο μικρός Άγγελος – Βοηθήστε τον να νικήσει το οστεοσάρκωμα!