Τα έχασε μόλις έμαθε ποιος ήταν: Ο Λευτέρης έδωσε νερό και 4€ σε τουρίστα στη Μύκονο που του ζήτησε βοήθεια

Το viral video που κάνει τον γύρο του TikTok αποδεικνύει πως η ανθρωπιά και η καλοσύνη δεν έχουν χαθεί ακόμη.

Ο Zachery Dereniowski, είναι ένας influencer αρκετά γνωστός στην πλατφόρμα του TikTok. Με ακολούθους να ξεπερνούν τους 16 εκατομμύρια ανεβάζει βιντεάκια που προσφέρει χαρά σε όσους συμμετέχουν.

Κάτι ανάλογο συνέβη και όταν ο Zachery βρισκόταν στην Μύκονο. Έκανε ένα δώρο σε έναν ημεδαπό που τον βοήθησε που κανένας δεν περίμενε. Με το δώρο του αυτό κατάφερε να κερδίσει τα βλέμματα αλλά και 1.6 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Δείτε το βίντεο:

@mdmotivator “This is for my son” 🥹❤️ #money #surprise #mykonos #greece #lovely #cavotagoomykonos #food #family ♬ original sound – Zachery Dereniowski

Ενώ βρισκόταν στο νησί των ανέμων, ο γνωστός TikToker ζητά βοήθεια από τον Μυκονιάτη Νίκο. Συγκεκριμένα, του ζητά λίγο νερό προκειμένου να ξεδιψάσει. Δευτερευόντως, του ζήτησε και το χρηματικό ποσό των 4 ευρώ. Ο Νίκος, πρόθυμα του παρέχει ότι ζητήσει. Η προθυμία και η ευγένεια του ντόπιου συγκινούν τον Zachery και επιθυμεί να του κάνει ένα δώρο.

Άξιο αναφοράς, κρίνεται και το γεγονός πως ο γνωστός influencer είναι γνωστός στα social media για τις πράξεις φιλανθρωπίας του αλλά και το συγκινητικό του περιεχόμενο. Επομένως, δεν μπορούσε να λείπει και μια ανάλογη πράξη φιλανθρωπίας και στην Μύκονο. Μετά τα “δώρα” που εξέλαβε από τον Νίκο θέλησε να ανταποδώσει. Το έκανε, με έναν τρόπο που δεν περίμενε κανείς.

Ο Zachery, του χάρισε το ποσό των 1.000 ευρώ για να τον ευχαριστήσει για την προθυμία του να τον βοηθήσει σε μία φαινομενική περίπτωση ανάγκης. Όμως, η ιστορία μας δεν τελειώνει εδώ. Πάνω στην συζήτηση, αποκαλύπτεται πως ο ημεδαπός έχει έναν μικρό γιο. Επομένως, ο TikToker προσκαλεί πατέρα και γιο στην πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα Cavo Tagoo για να διασκεδάσουν όλοι μαζί, φυσικά με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Έτσι λοιπόν, ο Νίκος με τον γιο του πέρασαν ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές στην πισίνα.

Αυτή η πράξη του Zachery, ξεπερνά τη χρηματική αξία, και ενσαρκώνει το πνεύμα της σύνδεσης και της κατανόησης που ξεπερνά τα πολιτιστικά και γλωσσικά εμπόδια. Η όμορφη αυτή ιστορία χρησιμεύει ως μια ενθαρρυντική υπενθύμιση ότι οι πράξεις καλοσύνης και συμπόνιας έχουν τη δύναμη να δημιουργούν διαρκή αντίκτυπο, καλλιεργώντας συνδέσεις που αντηχούν πολύ πέρα από τη στιγμή που συμβαίνουν.

Επομένως, η συγκινητική ιστορία που βρήκε το φως της δημοσιότητας μέσω της πλατφόρμας του TikTok, όχι μόνο ανέδειξε την καλοσύνη του Zachery Dereniowski, αλλά προβάλει και την δύναμη και το αντίκτυπο που έχουν οι πράξεις καλοσύνης. Και μπορεί στην περίπτωση του Zachery το ποσό μπορεί να μας φαίνεται υπερβολικό αλλά με μικρές πράξεις καλοσύνης μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο. Πιο ανθρώπινο, χωρίς να δίνουμε σημασία σε καταγωγή, οικονομικό και κοινωνικό υπόβαθρο. Μία έστω και μικρή χείρα βοηθείας μπορεί να κάνει την διαφορά.

Εσύ θα την δώσεις;

Related posts

Έγινε γνωστό 23 χρόνια μετά: Η σκηνή στα “Εγκλήματα” που έφερε αντιδpάσεις & ανάγκασε το κανάλι να την “κόψει” από παντού

Δεν πρόλαβε… ούτε να τον δει ο Πολυχρονίδης: Ο παίκτης του «Τροχού της Τύχης» έλυσε τον γρίφο πριν καν δούμε τα γράμματα και «τσέπωσε» δυνατό ποσό

Νικητής του Λόττο εξομολογείται: «Κέρδισα εκατομμύρια, τώρα δεν έχω να φάω – Τα λεφτά ήταν η πιο μεγάλη κατάρα»