Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία;

Το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις, προτού έρθει στη Βουλή. Η Εκκλησία δηλώνει την αντίθεσή της και ήδη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης, είπε δημόσια ότι δεν θα το ψηφίσει.

Την ίδια άποψη είχε εκφράσει και ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, τονίζοντας ότι θα το καταψηφίσει.

Κι επειδή ο παραλογισμός έχει γίνει μόδα και η τρέλα καθεστώς, καλό θα είναι να ειπωθούν και μερικές αλήθειες για όλο αυτό το trash σύστημα που καθημερινά διατρέχει τα media και τα social media και προσπαθεί να μας πείσει με ακραία προπαγάνδα ότι ο καθένας και η καθεμιά όποτε θέλουν – έτσι για πλάκα – μπορούν να αποκαλούνται μπαμπάδες και μαμάδες.

Οι λέξεις πατέρας και μητέρα είναι ιερές και δεν μπορούν να καταπατηθούν και να ευτελιστούν εν ονόματι οιουδήποτε νεοφιλελευθερισμού. Κανείς από όλους αυτούς τους περιθωριακούς τύπους που αυτόξεφτιλίζονται στα… πανηγύρια περηφάνειας φορώντας φούστες και τακούνια με μούσια δεν θα μπορούσε ούτε για δέκα λεπτά να κουβαλήσει το σταυρό που κουβαλά μια πραγματική μάνα για να μεγαλώσει τα παιδιά της.

Related posts

2χρονος βρήκε ξεκλείδωτο το κινητό της μητέρας του και παρήγγειλε 31 cheeseburger

Δούλευε εσύ μέχρι τα 90: 12χρονη μαθήτρια που «κερδίζει 122.000 ευρώ το μήνα» ετοιμάζει πάρτι συνταξιοδότηση της

Ευανθία Γαλανή: Ελληνίδα γιατρός με παγκόσμια φήμη πολεμάει τον καρκίνο και μας κάνει υπερήφανους