«Σωτηρία» χρημάτων από τον Κώστα Λεφάκη: «Ανοίγει» η τύχη για Κριούς, Καρκίνους και 3 ακόμα ζώδια

Εβδομάδα οικονομικών ευκαιριών για 5 ζώδια ανοίγεται μπροστά μας, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη. Πρόκειται για ένα διάστημα ευνοικό για την επίτευξη στόχων.

Αλλά για ποιους «κρούει» το καμπανάκι πιο συγκεκριμένα ο αστρολόγος;

Κριός

Ο πρακτικός σχεδιασμός του οικονομικού σας πλάνου σύντομα θα αποδώσει καρπούς. Μην ενδώσετε στη διάθεση για περιττές σπατάλες, που θα επιβαρύνουν και το πορτοφόλι σας και τον προϋπολογισμό σας.

Ταύρος

Καιρός να ξεφύγετε από τις καθημερινές υποχρεώσεις διοργανώνοντας ένα μικρό ταξίδι που θα μπορούσε να συνδυάσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις με την ψυχαγωγία.

Δίδυμοι

Το σπίτι και τα θέματά του ενδέχεται να σας απασχολήσουν στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ενώ κάποιος δικός σας ίσως απαιτήσει τη βοήθεια και τη συμπαράστασή σας.

Καρκίνος

Πολύ ευνοϊκό το μεσοδιάστημα του Ιανουαρίου για τα φλερτ, τον έρωτα, τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα.

Λέων

Είναι σίγουρο πως θέματα που υπάρχουν στην καθημερινή σας ζωή σάς κουράζουν. Αυτήν την εβδομάδα όμως οφείλετε να παραδεχτείτε πως υπάρχουν και ενδιαφέροντα πράγματα ανάμεσα σε αυτά που θεωρείτε πως οφείλετε να κάνετε.

Παρθένος

Ο τομέας των σχέσεων στο προσκήνιο αυτές τις μέρες και καλό θα ήταν να επωφεληθείτε από την πλανητική εύνοια του Ερμή που έχει περάσει στον Αιγόκερω, προκειμένου να έχετε μια καλοπροαίρετη συζήτηση με το αγαπημένο πρόσωπο ή κάποιο άλλο συνεργάτη σας επιλύνοντας κοινά θέματα που σας αφορούν.

Ζυγός

Πολύ σημαντική η εβδομάδα αυτή για την επίλυση κληρονομικών ή περιουσιακών θεμάτων, αν υπάρχουν φυσικά. Με επιτυχία επίσης θα μπορούσατε να προσεγγίσετε τραπεζικά θέματα, λήψη δανείου ή τακτοποίηση κάποιου λογαριασμού.

Σκορπιός

Η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να βρίσκεται στον Αιγόκερω σας φέρνει πιο κοντά σε νέα μονοπάτια σκέψης και συνείδησης. Πολλοί ενθουσιάζεστε με τις αλλαγές που έχετε καταφέρει στην καθημερινότητά σας και δίνετε εύσημα στην τόλμη σας.

Τοξότης

Εξελίξεις που υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα φέρνουν τα ποθούμενα αποτελέσματα, σε θέματα τουλάχιστον που αφορούν τις αξίες που εσείς θέτετε στη ζωή σας.

Αιγόκερως

Ο Ερμής στο ζώδιό σας φροντίζει να στηρίζει τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες σας. Η εργασία αποδίδει, οι συμφωνίες προχωρούν όσο είναι ισοβαρείς και μια αλλαγή φαίνεται να ωφελεί τους στόχους σας.

Υδροχόος

Οριοθετήστε με έναν πιο εποικοδομητικό τρόπο όλες τις δυνάμεις και βγάλτε από μέσα σας σκέψεις ή καταστάσεις που θα μπορούσαν να επιδράσουν ανατρεπτικά στη διάθεση, αλλά και στην επιτυχία σας.

Ιχθείς

Ευνοϊκή η παρουσία του Ερμή και του Άρη στον Αιγόκερω. Πρόκειται για μια εβδομάδα προετοιμασίας για να είστε αποτελεσματικοί στις επιδιώξεις σας.

Related posts

Πάει για πρώτη φορά σπίτι του: Ο 3χρονος μαθητής που πέρασε όλη του τη ζωή στο νοσοκομείο, πήρε εξιτήριο

“Χριστός Ανέστη”: Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η Ανάσταση σε ολόκληρη τη χώρα

Ρίγη συγκίνησης: Η στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι κατά την περιφορά του Επιταφίου