“Πρόδωσαν” το νικητή με ένα πλάνο: Γκάφα.. ολκής στο Survivor, μάζεψαν άρον άρον το τρέιλερ από τον αέρα του ΣΚΑΙ

Στο νεότερο τρέιλερ του Survivor, ένα απρόσμενο σφάλμα αποκάλυψε εκ των προτέρων τον νικητή του πρώτου αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, προκαλώντας την ανάγκη για άμεση απόσυρση και επαναφόρτωση του βίντεο με διορθώσεις. Ένα σύντομο πλάνο αποκάλυψε τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να κρατά το τοτέμ της ασυλίας για λογαριασμό της Μπλε ομάδας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν την τέταρτη συνεχή ασυλία στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor: Νέο τρέιλερ, νέες πληροφορίες

Αφού αντιλήφθηκαν το λάθος, οι υπεύθυνοι της εκπομπής απέσυραν γρήγορα το αρχικό βίντεο και ανήρτησαν μια επανεπεξεργασμένη εκδοχή του τρέιλερ. Στη νέα εκδοχή, η ένταση μεταξύ των Διάσημων και των Μαχητών κλιμακώνεται κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας, με τον Σταμάτη Ταλιαδανό να φαίνεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος.

Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο τεταμένη όταν ο Φάνης Μπολέτσης αποκαλεί τον Αλέξη Παππά “γελοίο”, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του τελευταίου, ο οποίος απαιτεί εξηγήσεις. Αυτή η αλλαγή πλοκής στο νέο τρέιλερ προσθέτει ένα στοιχείο αγωνίας για τους θεατές, περιμένοντας με ανυπομονησία την εξέλιξη των γεγονότων στο αγαπημένο τους show.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:






Related posts

Χωρίς την Ανάσταση του Χριστού δεν θα υπήρχε Χριστιανισμός: Είναι η μόνη αλήθεια

Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας

Την έσβησαν από παντού: Η κορυφαία σκηνή του Ιησού από τη Ναζαρέτ που κόπηκε στο μοντάζ, γιατί δε θα τη δούμε ποτέ