«Πού είναι το μωρό μου;»: Μητέρα ουρλίαζει όταν το μωρό της πέφτει πέφτει σε κενό στο λιμάνι

ËÉÌÁÍÉ ÐÅÉÑÁÉÁ ÁÐÅÑÃÉÁ ÐÍÏ (EUROKINISSI/ ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αποτυπώνει τις συγκλονιστικές στιγμές που βίωσε μια οικογένεια στο λιμάνι του Σαλέρνο στην Ιταλία. Η αναφορά σε αυτό το γεγονός έχει δημιουργήσει μεγάλο ενδιαφέρον στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, προκύπτει ότι μια μητέρα φωνάζει “πού είναι το παιδί μου;” μετά το ατύχημα όπου το 8χρονο αγοράκι της έπεσε στο κενό ανάμεσα σε ένα κρουαζιερόπλοιο και την αποβάθρα του λιμανιού.

Το παιδί βρισκόταν στο Σαλέρνο για διακοπές με τους γονείς και την αδερφή του, πιθανώς από μια χώρα της βόρειας Ευρώπης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ιταλικών ΜΜΕ, φαίνεται ότι το αγόρι ξέφυγε από τον πατέρα του, ο οποίος κρατούσε το χέρι του, πριν συμβεί το ατύχημα.

Ο πατέρας του πήδηξε για να το σώσει

Σύμφωνα με το γνωστό αγγλικό Μέσο, ο πατέρας του πήδηξε για να το σώσει, σε μια απελπισμένη προσπάθεια, ενώ στη συνέχεια παγιδεύτηκε και αυτός.

Στο βίντεο ακούγονται οι απελπισμένοι φωνές των ανθρώπων, καθώς περαστικοί σπεύδουν να σώσουν έναν πατέρα και το γιο του. Ευτυχώς, και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους, αν και ταραγμένοι από το τρομακτικό περιστατικό. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η μητέρα του παιδιού βρίσκεται σε πανικό. Ευτυχώς, φύλακες και περαστικοί κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον πατέρα και το γιο από το νερό, χρησιμοποιώντας ένα σκοινί. Αμέσως μόλις η μητέρα βλέπει ξανά το αγοράκι της, τρέχει να το φροντίσει, ενώ στη συνέχεια οι άνθρωποι που παρενέβησαν ανεβάζουν και τον πατέρα. Ευτυχώς, τελικά, όλα καλά.

Related posts

2χρονος βρήκε ξεκλείδωτο το κινητό της μητέρας του και παρήγγειλε 31 cheeseburger

Δούλευε εσύ μέχρι τα 90: 12χρονη μαθήτρια που «κερδίζει 122.000 ευρώ το μήνα» ετοιμάζει πάρτι συνταξιοδότηση της

Ευανθία Γαλανή: Ελληνίδα γιατρός με παγκόσμια φήμη πολεμάει τον καρκίνο και μας κάνει υπερήφανους