Ζευγάρι Υιοθετεί Αδέσποτο Σκυλάκο Που Τους Προσέγγισε Ενώ Άλλαζαν Λάστιχο

Ζευγάρι Υιοθετεί Αδέσποτο Σκυλάκο Που Τους Προσέγγισε Ενώ Άλλαζαν Λάστιχο

Η ιστορία του Μπρούνο είναι ακόμη μια ιστορία που έχει συγκινήσει ιδιαίτερο το διαδίκτυο: ο μικρός τους πλησίασε όταν άλλαζαν μία ρόδα του αυτοκινήτου τους και βασικά τους παρακαλούσε να τον βγάλουν από τους δρόμους.

Οι υπερασπιστές των καταφυγίων και η αγορά κατοικίδιων ζώων, επισημαίνουν την ασφάλεια που τους δίνει γνωρίζοντας ότι το σκυλάκι που υιοθετούν συνοδεύεται από όλα τα εμβόλια του, ανήκει σε μια γενεαλογία, που σημαίνει ότι τόσο η εμφάνισή του όσο και πολλά από τα φυσικά χαρακτηριστικά του , μπορούν να είναι εύκολα προβλέψιμα και ότι έχει μεγαλώσει μόνο με καλό φαγητό και αγάπη.

Ανεξάρτητα από το πόσο νόμιμη είναι η επιλογή να αγοράσετε ένα κατοικίδιο, αυτό που δεν θα έχετε ποτέ, είναι αυτή η όμορφη ιστορία βοήθειας και σύνδεσης που έχουν πάντα οι ιδιοκτήτες των διασωθέντων κουταβιών.

Τίποτα δεν είναι καλύτερη απόδειξη από την ιστορία του Μπρούνο με την Λίμπνι και τον Ντέιβιντ. Το ζευγάρι ήταν μαζί για μερικά χρόνια, αρκετό καιρό για να σκεφτεί να επεκταθεί η οικογένεια σε περισσότερα από δύο άτομα. Ίσως σκεπτόντουσαν ένα παιδί, αλλά μερικές ιατρικές εξετάσεις τους έφεραν αντιμέτωπους με μια ισχυρή πραγματικότητα: για ιατρικούς λόγους, δεν μπορούσαν να έχουν παιδιά.

Αυτή η πραγματικότητα τους στεναχωρούσε πολύ, αλλά κατάφεραν να την αφήσουν πίσω. Μόλις επέστρεφαν από μία επίσκεψη στους γονείς του, είχαν ένα ατύχημα με τα λάστιχα του αυτοκινήτου τους. Όταν βγήκαν για να το επισκευάσουν, παρατήρησαν ότι κάτι τους πλησίαζε. Ή μάλλον κάποιος.

Αυτός ο κάποιος ήταν ο Μπρούνο, ένα ανοιχτό καφέ σκυλάκι, με κάποια ομοιότητα με τον Σκούμπι Ντου.
Ο Μπρούνο τους πλησίασε και ήθελε να τον χαϊδέψουν, καθιστώντας σαφές ότι όχι μόνο δεν φοβόταν αυτούς που θα ήταν οι μελλοντικοί κηδεμόνες του, αλλά ήταν περισσότερο από πρόθυμος να τους εμπιστευτεί πλήρως. Η Λίμπνι και ο Ντέιβιντ κοίταξαν ο ένας τον άλλο: και οι δύο ήξεραν τι σκέφτηκε ο άλλος. Εάν δεν μπορούσαν να έχουν παιδί, γιατί να μην δώσουν την ευκαιρία σε αυτό το στοργικό σκυλάκι.

Έτσι ξεκίνησαν τη ζωή τους με τον Μπρούνο, τον οποίο αγαπούν, φροντίζουν και περιποιούνται σαν να ήταν ο γιος τους.

«Δεν μπορούμε να έχουμε παιδιά. Προφανώς ένα σκυλάκι δεν αντικαθιστά ένα παιδί, αλλά για εμάς ήταν μια χαρά, μια παρέα, αφού είμαστε μαζί του μας κάνει να γελάμε και να βγούμε για να παίξουμε μαζί του. Στις 6:30 το πρωί θέλει ήδη να βγει για να παίξει, οπότε στέκεται στο πλάι του κρεβατιού και κοιτάζει επίμονα. Από τότε που έφτασε, όλα ήταν πιο όμορφα, βλέποντας πώς άλλαξε τη ζωή μας. ”

Μια πολύ όμορφη λύση σε ένα πρόβλημα που πλήττει πολλά ζευγάρια. Φυσικά ο πιο ευτυχισμένος από όλους είναι ο ίδιος ο Μπρούνο, ο οποίος πέρασε από τους δρόμους σε μια οικογένεια που τον αγαπά πολύ.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό