Ζευγάρι Με Την Βοήθεια Αστυνομίας Φροντίζει Φοβισμένο Κουτάβι Που Έφυγε Από Το Σπίτι Λόγω Πυροτεχνημάτων

Ζευγάρι Με Την Βοήθεια Αστυνομίας Φροντίζει Φοβισμένο Κουτάβι Που Έφυγε Από Το Σπίτι Λόγω Πυροτεχνημάτων

Ενώ πολλοί γιόρταζαν την άφιξη του νέου έτους , αυτό το ζευγάρι αποφάσισε να φροντίσει τον σκύλο για 7 ώρες μέχρι να έρθει η οικογένειά του. Η αστυνομία τους βοήθησε.

Αν και οι γιορτές του Δεκεμβρίου, όπως τα Χριστούγεννα και η αναμονή για το νέο έτος , είναι οι πιο αναμενόμενες ημερομηνίες για να γιορτάσουν πολλοί, υπάρχουν και εκείνοι που δεν περνούν καλά αυτές τις μέρες. Και είναι ότι, με όλα τα πυροτεχνήματα, κάνουν αυτές τις μέρες μια τρομερή εμπειρία για τα κατοικίδια .

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να ληφθούν μέτρα για τη φροντίδα των τετράποδων σε αυτούς τους καιρούς, αλλά δυστυχώς τα άστεγα ζώα είναι άμεσα εκτεθειμένα σε αυτό το πρόβλημα. Ευτυχώς, υπάρχουν άνθρωποι που το συνειδητοποιούν και τους δίνουν το χέρι .

Αυτό συνέβη στην πόλη Balneario Camboriú , στη Santa Catarina , στη νότια Βραζιλία , όπου ένα ζευγάρι που περίμενε το νέο έτος στο δρόμο με ένα πλήθος αποφάσισε να προστατεύσει ένα κουτάβι που είχε φύγει από το σπίτι και ήταν νευρικό , τρέχοντας στο δρόμο επικίνδυνα από τα πυροτεχνήματα .

«Αυτή η σκηνή τράβηξε την προσοχή μου χθες. Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά εκεί, ανάμεσα στα πόδια του αγοριού, είναι ξαπλωμένο ένα σκυλάκι . Επίσης. Λίγο μετά την αντίστροφη μέτρηση, αυτό το ζευγάρι είδε αυτό το κουτάβι σαστισμένο στο δρόμο, εντελώς χαμένο , με μεγάλο κίνδυνο να τραπεί», είπε ο αστυνομικός Nicolás Vasconcelos Marques , από τη Στρατιωτική Αστυνομία της Santa Catarina .

«Γρήγορα συνειδητοποίησαν ότι ήταν ένα σκυλί που είχε φύγει από το σπίτι με τον θόρυβο των πυροτεχνημάτων . Δεδομένης της κατάστασης, μετά από πολλή δουλειά, κατάφεραν να τον σώσουν και να τον μεταφέρουν στο γραφείο μας . Εκεί, μεταφέραμε τις πληροφορίες στις άλλες ομάδες, σε περίπτωση που κάποιος ρωτούσε κάτι γι ‘αυτό, και δώσαμε την ελάχιστη διαθέσιμη βοήθεια», πρόσθεσε, σε ανάρτησή του στο Instagram .

Για αυτό το ζευγάρι δεν είχε σημασία να εγκαταλείψει τη γιορτή της Πρωτοχρονιάς για να αφοσιωθεί στη φροντίδα του κυνόδοντα που αποκοιμήθηκε στα πόδια τους και έτσι περίμεναν περίπου 7 ώρες να εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης του .

«Το τέλος της ιστορίας δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό , εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης , όλοι πήγαν σπίτι υγιείς και σώθηκαν . Συγχαρητήρια στο ζευγάρι για την πράξη . Πολλοί θα τον αντιμετώπιζαν με αδιαφορία , αλλά προστάτευαν μια ζωή. Σίγουρα, από τους χιλιάδες που βρέθηκαν χθες στην παραλία, εσείς ήσασταν που ξεκινήσατε το 2022 με το καλύτερο στυλ», είπε ο αξιωματικός.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό