Ζευγάρι Κλαίει Από Χαρά Στην Αγκαλιά Του Σκύλου Τους Μετά Από Τρακάρισμα (pics)

Ζευγάρι Κλαίει Από Χαρά Στην Αγκαλιά Του Σκύλου Τους Μετά Από Τρακάρισμα (pics)

Οι Stefanie και Duane Lindsay είχαν ένα τροχαίο ατύχημα στο δρόμο για το σπίτι με τον σκύλο τους να πετάγεται έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου..

Το ζευγάρι επέστρεφε σπίτι αφού πέρασε την ημέρα του στον κόλπο Bodega, όλα κυλούσαν κανονικά όταν ξαφνικά χτυπήθηκαν από έναν άλλο οδηγό που οδηγούσε με πάνω από 100 χιλιόμετρα την ώρα.

Το αυτοκίνητο του ζευγαριού βγήκε εκτός δρόμου, έπεσε σε ένα χωράφι με χορτάρι και τελικά προσγειώθηκε κάθετα.

Έλεγξαν ο ένας τον άλλον, είχαν ελαφρά τραύματα, αλλά αυτό που πραγματικά τους συγκλόνισε ήταν ότι παρατήρησαν ότι ο σκύλος τους δεν βρισκόταν στο πίσω κάθισμα .

«Μόλις προσγειωθήκαμε, είπαμε: «Είσαι καλά;» Και μετά ο Duane γύρισε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα αργότερα και είπε απλώς «Ρου, Ρου». Συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν στο πίσω κάθισμα», είπε η Στέφανι.

Το πίσω τζάμι είχε σπάσει και σκέφτηκαν το χειρότερο, αφού πετάχτηκε έξω από το παράθυρο το ζευγάρι νόμιζε ότι το αγαπημένο τους σκυλάκι ήταν νεκρό . Σχετικά με αυτό η Stefanie σχολίασε:

«Ήμουν σίγουρη ότι ήταν νεκρός. Ήμασταν σίγουροι ότι δεν υπήρχε περίπτωση να είχε επιβιώσει».

Ο Duane αιμορραγούσε από το κεφάλι, αλλά παρόλα αυτά, έψαχνε να βρει τον Roo. Η Στέφανι κάλεσε την αστυνομία, ενώ έφτασε η βοήθεια, ο Ντουάν εξακολουθούσε να ψάχνει τον σκύλο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα .

Μόλις έφτασε το ασθενοφόρο, ο Duane μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, απαιτώντας επείγουσα ιατρική φροντίδα. Πυροσβέστες και αστυνομία σάρωσαν την περιοχή με θερμικούς αισθητήρες αλλά δεν βρήκαν τίποτα .

Στο νοσοκομείο, ανακάλυψαν ότι ο Duane είχε ένα κόψιμο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και ένα κάταγμα στέρνου . Η Stefanie δεν τραυματίστηκε σοβαρά και δεν εισήχθη στο νοσοκομείο.

Ελπίζοντας να βρει τον σκύλο της, η γυναίκα επέστρεψε στο σημείο για να τον αναζητήσει, δυστυχώς, δεν υπήρχε κανένα σημάδι για το πού βρισκόταν .

Την επόμενη μέρα πήγε στα δίκτυα ζητώντας βοήθεια για να βρει τον σκύλο τους. Απίστευτα, πολλοί άνθρωποι αντέδρασαν στην ανάρτηση, οι φίλοι, η οικογένεια και οι άνθρωποι της κοινότητας βοήθησαν πολύ στην εύρεση του Roo .

«Η κοινότητα, στην οποία δεν ανήκουμε, με την οποία δεν είχαμε καμία σχέση, προσπάθησε πραγματικά για να μας βοηθήσει να βρούμε τον σκύλο μας», είπε η Στέφανι.

Ευτυχώς, οι ώρες αβεβαιότητας τελείωσαν αφού το ζευγάρι είδε μια ειδοποίηση από κάποιον που δημοσίευσε στο Facebook ότι υπήρχε ένας αποπροσανατολισμένος σκύλος 4 χιλιόμετρα από τον τόπο του ατυχήματος. Το σκυλάκι καθόταν κάτω από ένα δέντρο σε αδιέξοδο.

«Έπεσα στα γόνατα στη μέση του αδιεξόδου, κλαίγοντας για εκείνον. Του πήρε μερικά δευτερόλεπτα για να καταλάβει ποια ήμουν, αλλά μόλις το έκανε, ήρθε τρέχοντας προς το μέρος μου», σχολίασε η Στέφανι.

Ο Ρου υπέστη ζημιά και τραύμα στους μαλακούς ιστούς, ενώ είχε και λίγο εξάνθημα στο δέρμα της από την πρόσκρουση που υπέστη στο δρόμο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι πετάχτηκε από ένα κινούμενο αυτοκίνητο, οι γονείς της είναι ευγνώμονες που δεν υπέστη μόνιμες συνέπειες .

Δείτε παρακάτω τη συναισθηματική συνάντηση:

Για αυτό το ζευγάρι, ο Roo δεν είναι κατοικίδιο, αλλά μέλος της οικογένειας, για τον οποίο είναι απείρως χαρούμενοι και ευγνώμονες που τον έχουν πίσω . Τέλος, η Stefanie σχολίασε:

«Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς θα ήταν η ζωή χωρίς αυτόν. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να το σκεφτόμαστε για πολύ καιρό».

Μετά το ατύχημα, αυτό το ζευγάρι θα λάβει περισσότερα μέτρα όταν ταξιδεύει με τον σκύλο του, έτσι ελπίζουν ότι η ιστορία τους θα παρακινήσει άλλους ανθρώπους να αγοράσουν στα γούνινα τους μια ζώνη ασφαλείας με λουρί.

Χαιρόμαστε που γνωρίζουμε ότι αυτό το αξιολάτρευτο σκυλάκι είναι ασφαλής και αβλαβής. Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε μια μακρά ζωή δίπλα σε αυτούς που σας αγαπούν τόσο πολύ.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό