Ζάχαρη, Ο Σκύλος Που Υπέστη Ευθανασία Κατά Λάθος

Αυτό το υπέροχο σκυλάκι έχει κολλήσει στη ζωή ενάντια σε όλες τις πιθανότητες και κατάφερε να τα καταφέρει

Η ιστορία αυτού του μικρού σκυλιού που ονομάζεται Sugar είναι πραγματικά παράλογη. Προφανώς δεν στάθηκε πολύ τυχερή και στην κατάσταση που βρισκόταν ήταν θαυματουργή. Κανείς δεν το ήλπιζε πια, ωστόσο τα κατάφερε.

Δυστυχώς, όλα ξεκίνησαν όταν ένας κτηνίατρος της έκανε ευθανασία κατά λάθος. Ναι, δυστυχώς η μικρή Σούγκαρ υπέστη ένα θανατηφόρο τσίμπημα που δεν χρειαζόταν γιατί δεν πέθαινε και δεν χρειάστηκε να τη μεταφέρουν στη γέφυρα του ουράνιου τόξου!

Ο άνθρωπος του σκύλου την είχε πάει στην κλινική για μια απλή λοίμωξη στο αυτί και μετά από μερικές επισκέψεις και εξετάσεις, έλαβε τα σοκαριστικά νέα. Η καλύτερή της φίλη είχε μόλις λάβει ένα φάρμακο που δεν χρειαζόταν απολύτως.

Όταν η ιδιοκτήτριά της το έμαθε από τον κτηνίατρο, ήταν πραγματικά αναστατωμένη . Θύμωσε πολύ, αλλά εκείνη τη στιγμή ο φόβος να χάσει τη Ζάχαρη ήταν μεγαλύτερος από οτιδήποτε άλλο. Δεν ήθελε να τη χάσει έτσι, ειδικά από ένα φρικτό λάθος!

Ο σκύλος διασωληνώθηκε και προσαρτήθηκε σε αναπνευστήρα . Οι γιατροί την μετέφεραν αμέσως στην εντατική, αλλά οι ελπίδες ήταν μηδενικές. Όλοι νόμιζαν ότι θα πέθαινε μέσα σε λίγες ώρες. Παρά τη βοήθεια, η κατάσταση ήταν πολύ σοβαρή.

Δεν υπήρχε τίποτα να κάνω παρά να περιμένω . Δεν υπήρχε τρόπος να αντιστραφεί η ευθανασία που διαπερνούσε τώρα τις φλέβες της. Το καλύτερο που μπορούσαν να προσφέρουν ήταν να κρατήσουν τον σκύλο ενυδατωμένο και διασωληνωμένο κατά τις κρίσιμες πρώτες 24 ώρες.

Για τον άνθρωπο της, η αναμονή ήταν εξαντλητική , αλλά μετά από μια μέρα, η Sugar άρχισε να δείχνει τα πρώτα σημάδια βελτίωσης. Κανείς δεν το ήλπιζε πια, ωστόσο τα κατάφερνε σιγά σιγά. Δεν τα παρατούσε.

Μετά από λίγες μέρες, το κοριτσάκι μπόρεσε να πάει σπίτι . Ήταν όλοι τόσο χαρούμενοι γιατί την επευφημούσαν. Ο άνθρωπος της εξοργίστηκε πολύ με τους κτηνίατρους, αλλά το μόνο πράγμα που την ένοιαζε περισσότερο είναι ότι έφερε την καλύτερή της φίλη στο σπίτι. Η ζάχαρη τα πάει περίφημα σήμερα και απολαμβάνει τη ζωή στο έπακρο. Είναι πραγματικά μια πολεμίστρια!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό