Υπόθεση Κουρτ Ζούμα: Η Γουέστ Χάμ Επέβαλλε Πρόστιμο 300.000 Ευρώ Στον Ποδοσφαιριστή Και Θα Δοθούν Σε Σωματεία Προστασίας Ζώων

Υπόθεση Κουρτ Ζούμα: Η Γουέστ Χάμ Επέβαλλε Πρόστιμο 300.000 Ευρώ Στον Ποδοσφαιριστή Και Θα Δοθούν Σε Σωματεία Προστασίας Ζώων

Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε πως το πρόστιμο θα δοθεί ολόκληρο σε φιλανθρωπικές ενώσεις, σε 9 οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου ενός που εργάζεται στην Ουκρανία.

Αρκετές εβδομάδες μετά την αποκάλυψη των επιθέσεων του Κουρτ Ζούμα σε μια από τις γάτες του, η ομάδα του Λονδίνου όπου αγωνίζεται ο Γάλλος αμυντικός έκανε μια σημαντική ανακοίνωση. το ποσό του προστίμου που έστειλε η Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ FC θα διατεθεί εξ ολοκλήρου σε ενώσεις προστασίας ζώων, ανέφερε το 20 Minutes .

Σε ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα τους και μεταδόθηκε συγκεκριμένα στον λογαριασμό τους στο Twitter , οι ” Hammers ” δήλωσαν ότι ήταν ” στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουν ότι έχουν γίνει οικονομικές δωρεές σε μια σειρά φιλανθρωπικών οργανώσεων για την προστασία των ζώων μετά το πρόστιμο που επέβαλε ο σύλλογος στον Κουρτ Ζούμα. »

Ένας σύλλογος που σώζει ζώα στην Ουκρανία μεταξύ εκείνων που θα επωφεληθούν από τη δωρεά
9 οργανισμοί επηρεάζονται από αυτή τη δωρεά. Όλοι εργάζονται για τα δικαιώματα και την ευημερία των ζώων, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στο εξωτερικό. Ένας από αυτούς τους συλλόγους δραστηριοποιείται στην Ουκρανία, όπου εργάζεται για τη διάσωση και την εκκένωση ζώων που απειλούνται από τον πόλεμο.

Θυμηθείτε ότι, στις αρχές Φεβρουαρίου, ο Kurt Zouma είχε κινηματογραφηθεί από τον αδερφό του Yoan ενώ επιτέθηκε βίαια στη γάτα του . Η Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ αντέδρασε παρακρατώντας τον αντίστοιχο μισθό 2 εβδομάδων στον ποδοσφαιριστή, τη μέγιστη ποινή που προβλέπει το καταστατικό του συλλόγου.

Η RSPCA είχε αφαιρέσει τις 2 γάτες από την οικογένεια και ανακοίνωσε την πρόθεσή της να μηνύσει τον Kurt και τη Yoan Zouma . Ο 27χρονος είχε δει επίσης τον κατασκευαστή αθλητικού εξοπλισμού Adidas να τερματίζει τη συμφωνία χορηγίας του και αντιμετώπισε εκκλήσεις να μην τον καλέσει ξανά για την Εθνική Γαλλίας .

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό