Υπάτη Λαμίας: Εθελόντες Βρήκαν Αλεπού Χωρίς Τις Αισθήσεις Της – Βρίσκεται Σε Κρίσιμη Κατάσταση

Υπάτη Λαμίας: Εθελόντες Βρήκαν Αλεπού Χωρίς Τις Αισθήσεις Της – Βρίσκεται Σε Κρίσιμη Κατάσταση

Άφαντο το Δασαρχείο – Μια αλεπού μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο από εθελοντές, η οποία βρέθηκε τραυματισμένη σε χωριό της Υπάτης.

Ο Σύλλογος ειδοποιήθηκε από μέλους του για την αλεπού στο χωριό Λαδικού. Ενημερώθηκε το Δασαρχείο που είναι υπεύθυνο για τα άγρια ζώα, καθώς και η ΑΝΙΜΑ, για να δοθούν οδηγίες. Η αλεπουδίτσα που ήταν νεαρή δεν είχε τις αισθήσεις της.

Ενημερώνεται και πάλι το Δασαρχείο. Επειδή όμως η ώρα περνούσε και το ζώο παρέμενε αβοήθητο ξεκίνησαν από τη Λαμία δύο εθελοντές του Συλλόγου και, αφού το εντόπισαν, το έβαλαν σε κλουβί μεταφοράς και το μετέφεραν σε ιδιωτικό κτηνιατρείο της Λαμίας, το οποίο και άνοιξε για αυτό το σκοπό.

Το ζώο πιθανά είναι χτυπημένο από αυτοκίνητο. Μετά από επικοινωνία της κτηνιάτρου με τον κτηνίατρο της ΑΝΙΜΑ, δόθηκαν οι οδηγίες για το πώς θα γίνει η περίθαλψη.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδα αναφέρει:

“Η αλεπουδίτσα είναι σε άσχημη κατάσταση, δεν έχει τις αισθήσεις της. Για αυτό άλλωστε μπορέσαμε να την πιάσουμε. Ελπίζουμε με όλη μας την καρδιά να τα καταφέρει.

Ευχαριστούμε τους πολλούς ανθρώπους που μας ειδοποίησαν, την Αγγελική, που το βρήκε σήμερα και μας υπέδειξε το ακριβές σημείο, και την κτηνίατρο κ. Καρολίνα για τις έκτακτες υπηρεσίες της.”
Εμείς θα ξαναπούμε το ίδιο που λέμε πάντα. Αν δεν υπήρχαν οι εθελοντές, κανένα ζώο δυστυχώς δεν θα σωζόταν. Ευχόμαστε η μικρή αλεπουδίτσα να τα καταφέρει.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό