Υπάρχουν άνθρωποι: Δύο μοτοσικλετιστές έσωσαν εγκατελελειμένο σκυλί στον δρόμο

Οι δύο μοτοσικλετιστές βρήκαν το σκυλί εγκατελελειμένο και το έσωσαν

Σκυλί Εγκατάλειψη: Η ζωή ενός σκυλιού σώθηκε χάρη στην επέμβαση δύο μοτοσικλετιστών. Είχαν εγκαταλείψει το σκυλί μέσα σε ένα κλουβί σε επαρχιακό δρόμο. Ο Bret Winingar και ο γιος του είχαν πάει βόλτα όταν άκουσαν κάτι περίεργο. Ήταν οι ήχοι του σκυλιού μέσα από το κλουβί.

Η βόλτα και η διάσωση

Ο Bret Winingar και ο γιος του, Zach, είχαν πάει για «βόλτα με μηχανάκι όταν συνάντησαν κάτι περίεργο στην άκρη του δρόμου. Σταμάτησαν να δουν τι ήταν, αλλά δεν ήταν καθόλου παράξενο να βρουν ένα κουτί με ένα φτωχό ζώο μέσα.

Η κατάσταση του σκυλιού

Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση του σκύλου, οι δύο άντρες συμπέραναν ότι είχε εγκαταλειφθεί για αρκετό καιρό. Ήταν τρομερά αδύναμη και το εσωτερικό του κουτιού ήταν καλυμμένο με περιττώματα. Οι δύο άντρες έσπευσαν να της αγοράσουν κάτι για να την ταΐσουν. Οι μοτοσικλετιστές προσπάθησαν να παρασύρουν το σκυλάκι στο δρόμο, αλλά αυτό δεν ήταν εύκολη υπόθεση… Επιπλέον, είχε περάσει τόσο πολύ χρόνο σε ένα τόσο στενό μέρος που δεν μπορούσε να ανακτήσει τη στάση ενός κανονικού σκύλου.

Η αντίδραση του σκυλιού

Σαν δύο καλοί Σαμαρείτες, κανόνισαν να δανειστούν ένα αυτοκίνητο, για να πάρουν σπίτι το φτωχό κουτάβι, και εκείνη δεν δίστασε να τους συνοδεύσει! Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο, δεν της πήρε δύο λεπτά για να δείξει πόσο ευγνώμων ήταν.

Όταν έφτασαν στο σπίτι, ο Μπρετ και ο Ζακ άρχισαν να κόβουν τα μακριά νύχια της, κάτι που της προκαλούσε πόνο σε κάθε βήμα που έκανε. Στη συνέχεια, προγραμμάτισαν μια επίσκεψη στον κτηνίατρο για να λάβουν ενημέρωση για την υγεία της. Ο γιατρός άρχισε να θεραπεύει τις πληγές της και υπολόγισε την ηλικία της: 8 μηνών. Έχει όλη της τη ζωή μπροστά!

Ο Μπρετ και ο Ζακ μοιράστηκαν αυτήν την ιστορία στη σελίδα τους στο Facebook και έλαβαν δωρεές από ανθρώπους που εντυπωσιάστηκαν με την υπόθεση μέσω των κοινωνικών δικτύων. Ευτυχώς, η οικογένεια κατάφερε να καλύψει όλα τα απαραίτητα έξοδα για την καλή ανάρρωση του νεαρού κουταβιού.

Εξαιρετικά γενναιόδωροι, ο Μπρετ και ο Ζακ δώρισαν τα επιπλέον χρήματα σε καταφύγια της περιοχής για να βοηθήσουν άλλα ταλαιπωρημένα ζώα. Μετά από ένα μήνα σε αυτήν την αγαπημένη οικογένεια, το κουτάβι κατάφερε να επουλώσει τις πληγές της, τόσο σωματικές όσο και ψυχικές. Σήμερα είναι πολύ τρυφερή και χαρούμενη όταν ένα άτομο την πλησιάζει.

Μόλις θεραπεύτηκε, ο Μπρετ σκέφτηκε να της βρει μια νέα οικογένεια. Δέθηκε τόσο πολύ μαζί της που αποφάσισε να γίνει το πέμπτο σκυλί στο σπίτι!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό