Υιοθετήθηκε το σκυλάκι που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα μαζί με τα αδερφάκια του που δυστυχώς πέθαναν στην Ψάθα Μεγάρων

Υπέροχα είναι τα νέα που ανάρτησε στη σελίδα της στο Facebook η Ζωοφιλική Ένωση Μεγάρων Ζωοφιλική Ένωση Μεγάρων – Animal Welfare Association of Megara καθώς, όπως μαθαίνουμε, υιοθετήθηκε το κουταβάκι, το οποίο το Δεκέμβριο που μας πέρασε βίωσε την ανθρώπινη αγριότητα σε όλο της το μεγαλείο.

Ο Brave, όπως τον ονόμασαν, ξυλοκοπήθηκε από κάποιον άγρια το Δεκέμβριο που μας πέρασε, στην Ψάθα Μεγάρων, μαζί με τα δύο αδερφάκια του, τα οποία δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και πέθαναν.

Η ιστορία αυτή μας είχε στην κυριολεξία σοκάρει. Μας είχε εξοργίσει. Πώς μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο; Σε τόσο μικρά πλασματάκια. Τα ζώα ούρλιαζαν από τους πόνους. Ο Brave ήταν πιο τυχερός καθώς κατάφερε να ζήσει. Τον μετέφεραν στο κτηνιατρείο σε ημιθανή κατάσταση, σοκαρισμένο, με φριχτούς πόνους, για τους οποίους χρειάστηκαν γερά παυσίπονα. Τα κορμάκια και των τριών κουταβιών είχαν εκδορές, κάτι που σήμαινε ότι ο δράστης τα χτυπούσε με κάτι. Για την ακρίβεια η νεκροψία έδειξε ότι είχαν πολλαπλή ρήξη οργάνων, από αμβλύ αντικείμενο.

Οι εθελοντές της Ζωοφιλικής Ένωσης Μεγάρων μαζί με τους ανθρώπους του κτηνιατρείου που τον πήγαν έκαναν τα πάντα για να μπορέσουν να σώσουν το μικρούλη Brave. Το θαρραλέο Brave. Και ο μικρός τα κατάφερε. Με σωστή περίθαλψη, φροντίδα και αγάπη έγινε ένα πολύ όμορφο, παιχνιδιάρικο σκυλάκι. Και άρχισε να ψάχνει σπίτι.
Και να που, λίγους μήνες μετά, του δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει καλά. Κάποια οικογένεια άνοιξε το σπίτι της στον Brave και θέλησε να τον υιοθετήσει. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν βλέπουμε τη στιγμή που τον παίρνουν σπίτι.

Να ζήσει καλά και να ξεχάσει όσα πέρασε. Μπράβο και σε όσους δεν τον προσπέρασαν αλλά θέλησαν να τον βοηθήσουν.

v

Πηγή: petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό