Υιοθετήθηκε η σκυλίτσα που την παράτησαν σε δρόμο του Μαραθώνα μαζί με τα μωρά της

Όπως έχουμε ξαναπεί τα δυσάρεστα περιστατικά που έχουν να κάνουν με τα ζώα δυστυχώς είναι περισσότερα από τα ευχάριστα. Αυτό το ξέρουν καλά οι άνθρωποι που βρίσκονται στους δρόμους και βοηθάνε αδέσποτα που έχουν ανάγκη.

Όμως εμείς δεν σταματάμε να γράφουμε και τα όμορφα νέα, τα ευχάριστα, ελπίζοντας ότι μια μέρα θα είναι περισσότερα από τα άλλα. Από αυτά παίρνουμε δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια να σώσουμε όσα περισσότερα ζώα γίνεται.

Ένα τέτοιο ευχάριστο νέο μαθαίνουμε από τους ανθρώπους του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα | Facebook και πρόκειται για μια υπέροχη υιοθεσία, της Λώρας.

Η Λώρα είναι μια ημίαιμη ροτβαϊλερίτσα με πολύ καλό χαρακτήρα, η οποία βρέθηκε, το Νοέμβριο του 2019, να τριγυρίζει σε άθλια κατάσταση σε ένα δρόμο του Μαραθώνα, στη Ριζάρη. Την είχαν παρατήσει αφού γέννησε 9 κουταβάκια, τα οποία ήταν και αυτά μαζί της.

Κάποιος την είδε πολύ ταλαιπωρημένη και έφτιαξε ένα πρόχειρο κατάλυμα για αυτή για να μπορεί να προστατεύεται.

Εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα φρόντισαν την οικογένεια για αρκετό καιρό με φαγητό και καθαριότητα.

Και ξεκίνησε ο αγώνας για να βρεθούν σπίτια και για αυτή αλλά και για τα μωρά της. Αυτό φυσικά είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο, όπως καταλαβαίνουμε. Οι άνθρωποι των φιλοζωικών έχουν πολλά ζώα που φροντίζουν, τα οποία και αυτά ψάχνουν σπίτι. Και τα σπίτια είναι λίγα.

Όμως τα μικρά ήταν τυχερά καθώς, όπως αναφέρουν οι εθελοντές του Σωματείου, δόθηκαν όλα για υιοθεσία σε υπεύθυνες οικογένειες.

Και έμενε η μαμά, η Λώρα. Ένα μεγαλόσωμο σκυλί, που υιοθετείται με δυσκολία.

Αλλά και αυτή στάθηκε τυχερή. Αφού η έζησε για λίγο καιρό στο δρόμο, εθελοντές του Σωματείου της βρήκαν φιλοξενία με άλλα δυο σκυλάκια (ένα αρσενικό και ένα θηλυκό) και τη φρόντιζαν μέχρι να βρει την παντοτινή της οικογένεια!

Και τη βρήκε. Η Ναταλία και η οικογένειά της άνοιξαν το σπίτι τους και την αγκαλιά τους δίνοντάς της μια δεύτερη ευκαιρία. Να ζήσει μια όμορφη ζωή με πολλή αγάπη και πολλά παιχνίδια.

Η Ναταλία θα πει για το νέο μέλος της οικογένειάς της:

« Είναι ένα υπέροχο και πανέξυπνο σκυλί. Λατρεύει τα παιδιά μου και μας κοιτάει στα μάτια. Είναι καταπληκτικός φύλακας αλλά και πάρα πολύ τρυφερή!!! Επίσης είναι και πολύ καλή παρέα για τον άλλο μου σκύλο!!! Είναι ένα ακόμα μέλος της οικογένειάς μας!»

Το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα αναφέρει για αυτή την υιοθεσία:

“Η Σούζυ, ΜΙΑ ΕΝΗΛΙΚΗ ΣΚΥΛΙΤΣΑ, ΒΡΗΚΕ το παντοτινό της σπιτικό γιατί υπάρχουν ευτυχώς ΑΝΘΡΩΠΟΙ που δίνουν την ευκαιρία σε ενήλικα σκυλάκια να ζήσουν τη θαλπωρή της οικογένειας!

ΝΑΤΑΛΙΑ, είμαστε πράγματι ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ που η οικογένειά σου από την πρώτη στιγμή λάτρεψε τη Σούζυ! Σας ευχόμαστε από καρδιάς να έχετε μια υπέροχη ζωή μαζί της!

Υ.Γ. Η Σούζυ βρίσκεται στην ΥΔΡΑ κάνοντας υπέροχες διακοπές και όπως βλέπετε είναι κολλητή φίλη των παιδιών της οικογένειας!”

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό