Υιοθετήθηκε η γλυκιά αδέσποτη Φρύνη που ζούσε μόνιμα σε κλουβί- Την είχαν βρει σε κωματώδη κατάσταση

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη γλυκιά αδέσποτη Φρύνη, τη σκυλίτσα από την περιοχή των Κυμίνων Μαλγάρων του Δήμου Δέλτα, την οποία αγαπήσαμε πολύ.. Η μικρόσωμη Φρύνη, η οποία ζούσε μόνιμα σε κλουβί, καθώς δεν υπήρχε κάποιος άλλος χώρος, βρήκε επιτέλους σπίτι. Και η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη.

Το ζώο είχε άσχημο παρελθόν καθώς είχε βρεθεί ετοιμοθάνατο, σε κωματώδη κατάσταση και πεταμένο στην άκρη του δρόμου, στην περιοχή των Κυμίνων Μαλγάρων του Δήμου Δέλτα, στη Θεσσαλονίκη. Το ποιος την είχε φέρει σε αυτήν την κατάσταση δεν βρέθηκε ποτέ.

Μέσα όμως στην ατυχία της στάθηκε τυχερή καθώς διασώθηκε από εθελοντές της Ομάδας Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων-Μαλγάρων & Φίλων ΚυΜα ΚυΜα ΟΕΦ Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων -Μαλγάρων & Φίλων οι οποίοι, όταν τη βρήκαν, δεν την προσπέρασαν αλλά την πήραν για να την περιθάλψουν.

Και με αγάπη και φροντίδα η γλυκιά σκυλίτσα, που έμοιαζε με αλεπουδίτσα, έγινε καλά. Δεν γινόταν να επανενταχθεί. Οι άνθρωποι εκεί, και σε όλη την Ελλάδα δηλαδή, ήταν πολύ εχθρικοί με τα αδέσποτα. Έτσι η λύση ήταν δρόμος ή κλουβί. Τις περισσότερες όμως ώρες της μέρας ήταν μέσα στο κλουβί. Αλλά πέθαινε για ανθρώπινη παρέα. Ήθελε αγάπη και αγκαλιές. Ένα υπέροχο και τρυφερό πλάσμα.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μαθαίνουμε από τους εθελοντές εκεί ότι η σκυλίτσα βγήκε από το κλουβί και πήγε σε σπίτι. Σε ένα σπίτι που θα νιώσει ζεστασιά και θα είναι ευτυχισμένη.

Όλα τα ζώα θέλουν μια αγκαλιά. Πόσο μάλιστα αυτά που ζουν σε κλουβί. Και όπως λέμε, ας προσπαθήσουμε… Μέχρι να αδειάσουν όλα τα κλουβιά.

Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων-Μαλγάρων & Φίλων ΚυΜα ΚυΜα ΟΕΦ Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων -Μαλγάρων & Φίλων

Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

Πριν: Η γλυκιά Φρύνη στο κλουβί

Πηγή: petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό