“Υιοθετείστε μια γάτα”:H Τζόυς Ευείδη στέλνει ισχυρό μήνυμα για τα αδέσποτα μέσω της κούπας της

Τζόυς Ευείδη: Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την εμφάνισή της φέτος στο θέατρο και την παράσταση που πρωταγωνιστεί. Όπως πάντα, δεν έκρυψε τη φιλοζωία και την προσπάθειά της για τα αδέσποτα στη χώρα μας. Μέσω της κούπας της που ήταν ζωγραφισμένη πέρασε ένα πολύ ισχυρό μήνυμα στους τηλεθεατές για την υιοθεσία των ζώων.

Τζόυς Ευείδη: Το ισχυρό μήνυμα για τα αδέσποτα

Καλεσμένη στο Στούντιο 4, η Τζόυς Ευείδη έδωσε μία πολύ όμορφη συνέντευξη και με την ευκαιρία θέλησε να περάσει “έξυπνα” μηνύματα στους τηλεθεατές, μέσα από την.. κούπα της! Η εξαίρετη κι αγαπημένη μας ηθοποιός αποδεικνύει διαρκώς πόσο φιλόζωη είναι, μέσα από τις δράσεις της, αλλά και από τη διαρκή φροντίδα κι αγάπη που δείχνει στα ζώα.

Η Τζόυς επέλεξε να πιει τον καφέ της στην εκπομπή, μέσα από μία χειροποίητη κούπα, με ένα ισχυρό μήνυμα: “Adopt a Stray Cat”, δηλαδή “Υιοθετείστε μια γάτα”. Πάνω στην κούπα είναι ζωγραφισμένη μια όμορφη χαμογελαστή γατούλα. Αξίζει να σημειωθεί πως η Τζόυς έχει ένα πολύχρωμο σπίτι, με πολλά σκυλάκια και γατάκια να της κάνουν παρέα. Δε μένει ποτέ μόνη της και κοιτάζει πάντοτε να μη λείπει τίποτα από τους μικρούς της φίλους.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό