Βρίσκει Ένα Βρεγμένο Σκυλί Με Βάρος Που Κρέμεται Από Το Λαιμό Του, Περπατά Και Δεν Μπορεί Να Σταματήσει Να Κλαίει

Ένας σκύλος που δραπέτευσε από μια τρομακτική μοίρα.

Τα κατοικίδια ζώα, όπως τα σκυλιά, εξαρτώνται από τον άνθρωπο και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ανυπεράσπιστα. Αλλά υπάρχουν άκαρδοι άνθρωποι

που χρησιμοποιούν την ενέργειά τους για να τους βλάψουν, ακόμα κι αν είναι ο καλύτερος φίλος και σύντροφος του ανθρώπου. Γι ‘αυτό είναι δύσκολο για εμάς να κατανοήσουμε ή να αποδεχτούμε τους λόγους για τους οποίους κάποιος μπορεί να είναι σκληρός με ένα ζώο. Ευτυχώς, υπάρχουν άνθρωποι που περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους αντιστρέφοντας τη ζημιά που κάνουν οι άλλοι κάθε μέρα.

Άτομα όπως η Audra Petraškienė, κάτοικος μιας μικρής πόλης στη Λιθουανία, που δεν το προσπέρασε και σταμάτησε για να βοηθήσει ένα ζώο που βρισκόταν σε κίνδυνο.

Η Audra Petraškienė οδηγούσε σε έναν ήσυχο δρόμο κατά μήκος ενός ποταμού κοντά στο σπίτι της στη Λιθουανία, όταν παρατήρησε κάτι ασυνήθιστο στην άκρη του δρόμου. Εκεί ήταν ένα σκυλάκι, που έτρεμε και ήταν μόνο του, ήταν ένα βρεγμένο σκυλάκι.

Σύντομα συνειδητοποίησε ότι είχε επιζήσει από μια σκληρή προσπάθεια στη ζωή του.

Ο σκύλος προφανώς μόλις αναδύθηκε από τον κοντινό ποταμό, αλλά σαφώς κάποιο ψυχόκαρδο άτομο είχε σκοπό να παραμείνει παγιδευμένος κάτω από την επιφάνεια του νερού για πάντα.

Ο μικρός ασπρόμαυρος γούνινος σκύλος είχε μια βαριά συσκευή προσαρτημένη στο λαιμό του που φαινόταν να χρησιμεύει ως άγκυρα.

Ήταν προφανές ότι κάποιος του είχε τοποθετήσει αυτή τη συσκευή και τον άφησε στο νερό με σκοπό να τον πνίξει. Απλά σκεφτόμουν τι έπρεπε να είχε περάσει το μικρό σκυλί που κατά κάποιον τρόπο κατάφερε να σύρει την άγκυρα στο δρόμο, σώζοντας τη ζωή της, έκανε την Audra να μην μπορεί να σταματήσει να κλαίει.

«Είναι ένας πραγματικός μαχητής», είπε η Άντρα.

Η Petraškienė ηχογράφησε τη στιγμή που βρήκε το φτωχό κουτάβι.

Δεν είναι ξεκάθαρο πώς ακριβώς ο σκύλος επέζησε από την προσπάθεια πνιγμού του , αψηφώντας τις πιθανότητες που συσσωρεύτηκαν εναντίον του, αλλά ευτυχώς προσπάθησε και τα κατάφερε.

Στη συνέχεια, η Petraškienė πήρε το σκυλί στο σπίτι της, όπου του αφαίρεσε το μέταλλο από το λαιμό του και στέγνωσε το τρίχωμά του. Μετά από αυτό, τον πήγε στον κτηνίατρο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Παρά το γεγονός ότι ήταν εντελώς βρεγμένο και δεν γνώριζε πόσο καιρό ήταν σε αυτές τις συνθήκες, ο κτηνίατρος αφού εξέτασε έκρινε ότι το κουτάβι ήταν σε τέλεια υγεία.

Η Audra, ωστόσο, συνέχισε να ενοχλείται από την κατάσταση και αποφάσισε να υποβάλει καταγγελία στην αστυνομία.

Επιπλέον, δημοσίευσε την ιστορία στα κοινωνικά του δίκτυα, αναζητώντας κάποιον που θα μπορούσε να της δώσει λίγες πληροφορίες. Πρόσθεσε φωτογραφίες από το κουτάβι που αποδείχτηκε πολύ ευγενικό και καλό, γεγονός που την έκανε να αισθάνεται ακόμα πιο εξοργισμένη.

Η ανάρτηση έγινε viral και λίγο αργότερα απάντησε κάποιος που ισχυρίζεται ότι είναι ιδιοκτήτης του κουταβιού.

«Το άτομο που ισχυρίστηκε ότι ήταν ιδιοκτήτης του φάνηκε να είναι καλό άτομο και να αγαπάει το σκυλί», είπε η Audra.

Ωστόσο, αποφάσισε να τον αφήσει σε καταφύγιο ζώων, ενώ η υπόθεση διερευνάται, γιατί είναι άγνωστο ποιος ήταν υπεύθυνος για μια τόσο τρομερή πράξη και αν ο ιδιοκτήτης του μπορούσε να κάνει κάτι για να αποτρέψει αυτό να συμβεί.

Το να έχετε ένα κατοικίδιο δεν είναι παιχνίδι και ο υπεύθυνος για τη φροντίδα του πρέπει να το κάνει με υπευθυνότητα.

Ελπίζουμε ότι οι έρευνες θα διαλευκάνουν τι συνέβη και ότι αυτό το αξιολάτρευτο μικρό σκυλί θα επιστρέψει στον ιδιοκτήτη του, αν όλα ήταν πράξη τρίτου ατόμου. Εάν όχι, είμαστε σίγουροι ότι το καταφύγιο θα βρει ένα σπίτι όπου θα εκτιμάτε και δεν θα χρειάζεται να περάσει ξανά κάτι τέτοιο.

Ευχαριστούμε ανθρώπους όπως η Audra που ενδιαφέρονται να είναι η φωνή των αθώων όπως αυτό το κακοποιημένο μικρό σκυλί.

Μην σταματήσετε να μοιράζεστε αυτήν την ιστορία και να εκφράζετε την απόρριψή σας για ενέργειες όπως αυτές.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό