Βρήκε σπίτι η γλυκιά σκυλίτσα Άμπι που ζούσε τρία χρόνια μόνιμα αλυσοδεμένη σε καταφύγιο της Σπάρτης

Δεν υπάρχει πιο ευχάριστο και αισιόδοξο πράγμα, ειδικά αυτές τις άγιες μέρες της αγάπης, από το να βλέπουμε ζωάκια που ζουν είτε στο δρόμο είτε σε κάποιο καταφύγιο να είναι τυχερά και να βρίσκουν σπίτι.

Και όταν μάλιστα είναι και κάποιας ηλικίας, η χαρά μας είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Ένα τέτοιο ζωάκι είναι και η Άμπι, μια υπέροχη λαμπραντορίτσα 9 ετών. Η Άμπι, που έχει κακοποιηθεί στο παρελθόν, ζούσε από το 2017, μόνιμα δεμένη, σε ένα από τα δύο κυνοκομεία της Σπάρτης. Η ψυχούλα αυτή ζει σε καταφύγιο της Σπάρτης 3 χρόνια μόνιμα δεμένη- Ψάχνουμε ένα σπίτι να φύγει από εκεί – Petpet.news

Όμως αυτές τις μέρες η ζωή της άλλαξε καθώς μια οικογένεια αποφάσισε να την κάνει μέλος του σπιτιού της. Να της δώσει την αγάπη που τόσο της έχει λείψει.

Στα απαράδεκτα αυτά κυνοκομεία τα ζώα είναι μόνιμα δεμένα. Όμως όσες ενέργειες και αν έχουν γίνει από εθελοντές φιλόζωους εκεί ώστε να αλλάξει η κατάσταση, όσα δημοσιεύματα και αν έχουν γίνει, ο δήμος δεν έχει κάνει τίποτα. Έχει αφημένα τα σκυλάκια να πεθάνουν δεμένα. Παθητική κακοποίηση με άλλα λόγια.

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ένα μεγάλο μπράβο στην οικογένεια που άνοιξε το σπίτι της για να καλοδεχτεί την όμορφη Άμπι, η οποία θα κάνει Χριστούγεννα ευτυχισμένη πια. Ένα μπράβο και στους εθελοντές εκεί που προσπαθούν να σώσουν όσα περισσότερα ζωάκια, των δύο αυτών απαράδεκτων κυνοκομείων, μπορούν.

Αν θέλετε και εσείς να ανοίξετε το σπίτι σας σε ένα από τα σκυλάκια αυτά, μιλήστε με τους ανθρώπους του σωματείου Strays Sparta Greece – SSG. Να γίνουν τυχερά και αυτά, όπως η Άμπι.

Πηγή: petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό