Βρέθηκε Νεκρή Στο Ντους Μετά Από Ένα Μήνα: Ο Ετοιμοθάνατος Σκύλος Της Ήταν Κοντά Της Όλη Την Ώρα

Αυτή η θλιβερή ιστορία μας δείχνει για άλλη μια φορά πόσο καθαρές είναι οι καρδιές των κατοικίδιων μας. Βρήκε έναν ετοιμοθάνατο σκύλο στο σπίτι . Για μέρες δεν βγήκε ποτέ από το μπάνιο, παρακολουθώντας την 59χρονη ιδιοκτήτρια που πέθανε ξαφνικά στο ντους. Ποτέ δεν ήθελε να την αφήσει μόνη, παρόλο που δεν ήταν πια εδώ μαζί του.

Αυτή η ιστορία μας έρχεται από μια περιφερειακή περιοχή της πόλης της Μάντοβα. Μια γυναίκα πέθανε στην καμπίνα του ντους του σπιτιού της. Το σώμα της ήταν ήδη σε προχωρημένη αποσύνθεση . Κανείς δεν την έχει αναζητήσει ποτέ για μέρες και κανείς δεν έχει ανησυχήσει, παρά μόνο οι γείτονες που έχοντας μια έντονη μυρωδιά από την εξώπορτα έχουν σημάνει συναγερμό.

Οι γείτονες κάλεσαν αμέσως τους διασώστες. Οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού και βρήκαν όχι μόνο την 59χρονη που πέθανε στο ντους, αλλά και τον σκύλο της σχεδόν νεκρό, σοβαρά υποσιτισμένο και αφυδατωμένο. Ωστόσο, είχε ακόμα τη δύναμη να τρέξει να συναντήσει τους διασώστες για να τους πάει στην ανθρώπινη μητέρα της.

Ο σκύλος παρακολουθούσε όλο αυτό το διάστημα το σώμα της άψυχης γυναίκας στο μπάνιο. Ο ιατροδικαστής, από μια αρχική εκτίμηση, είπε ότι η γυναίκα πέθανε πριν από μερικές εβδομάδες, ίσως από μια ασθένεια που προκλήθηκε από υψηλές θερμοκρασίες.

Οι ανακριτές έχουν ήδη διατάξει έρευνα, ωστόσο, τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο σώμα της 59χρονης, για να κατανοηθούν καλύτερα τα πραγματικά αίτια του θανάτου, ακόμη κι αν όλες οι υποθέσεις οδηγούν στην υπόθεση φυσικού θανάτου. Στο σπίτι δεν υπάρχουν ενδείξεις αναγκαστικής εισόδου, βίας, κλοπής ή παρουσίας άλλων ατόμων.

Σκύλος που θα πέθαινε στο σπίτι, θα αναρρώσει;

Ο σκύλος είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Οι γιατροί του κυνοκομείου της πόλης Μάντοβα τον έχουν ήδη φροντίσει. Αλλά φοβούνται το χειρότερο. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία αναζητά τυχόν συγγενείς: ίσως η γυναίκα είχε μόνο μια αδερφή που, ωστόσο, ζει εκτός πόλης.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό