Βρέθηκε Μετά Από 3 Ημέρες: Σκύλος Βοηθάει Στον Εντοπισμό Γυναίκας Με Άνοια Στο Δάσος

Βρέθηκε Μετά Από 3 Ημέρες: Σκύλος Βοηθάει Στον Εντοπισμό Γυναίκας Με Άνοια Στο Δάσος

Σωτήρας της γυναίκας που έπασχε από άνοια υπήρξε ο σκύλος της τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της…

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα σκυλάκια είναι ικανά να κάνουν τα πάντα για τους ιδιοκτήτες τους, ακόμη και να δώσουν τη ζωή τους. Και είναι ότι η αγάπη και η πίστη που έχουν οι « σκύλοι φίλοι » μας μπορεί να ξεπεράσει κάθε όριο.

Δεν μπορούμε ποτέ να το επαναλάβουμε αρκετά: ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Και δεν είναι μόνο η Sherry Noppe που θα τολμούσε να πει το αντίθετο.

Αυτή η 63χρονη γυναίκα εξαφανίστηκε την Τρίτη 3 Μαΐου αφού έβγαλε βόλτα τον σκύλο της Μαξ, στα προάστια του Χιούστον (Ηνωμένες Πολιτείες). Αντιμέτωποι με αυτήν την κατάσταση, αστυνομικοί και εθελοντές συμμετείχαν σε έρευνα για τον εντοπισμό της.

Ευτυχώς η εξήνταχρονη εντοπίστηκε την Παρασκευή 6 Μαΐου γύρω στις τρεις τα ξημερώματα. Η τελευταία βρέθηκε κολλημένη σε ένα μέρος του δάσους του πάρκου Τζορτζ Μπους, που καλύπτει περισσότερα από 3000 στρέμματα.

Αυτό το ευτυχές τέλος πραγματοποιήθηκε χάρη στον Max. Το σκυλάκι έμεινε με την κηδεμόνα του να την προσέχει. Την τρίτη μέρα, οι αρχές άκουσαν το Λαμπραντόρ να γαβγίζει μέσα στο δάσος πριν εντοπίσουν την Σέρι.

«Ο Μαξ δεν άφησε ποτέ τη μητέρα μου σε όλη τη δοκιμασία της. Είναι ο ήρωάς μας» , είπε ο γιος της Σέρι στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. «Αυτό το σκυλί έμεινε στο πλευρό της για τρεις μέρες» .

Μετά το ταξίδι της στο δάσος, η Σέρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να περιποιηθούν τις πολλαπλές γρατσουνιές και μώλωπες της. Σημειώστε ότι η Τεξανή πάσχει από πρώιμη άνοια. Ένα είναι σίγουρο: ο πιστός της σύντροφος είχε νιώσει ότι τον χρειαζόταν ο ιδιοκτήτης του.

Επιπλέον, η οικογένεια της γυναίκας ευχαρίστησε την ομάδα εθελοντών διάσωσης που συμμετείχαν στην αναζήτησή της. « Ήταν μια ευλογία για εμάς να φέρουμε τη μητέρα μας στο σπίτι την Ημέρα της Μητέρας. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ ξεχωριστό για εμάς », έκλεισαν.

Εν τω μεταξύ, ο Μαξ απολαμβάνει τη φήμη στην πόλη του αφού έσωσε τη ζωή του ιδιοκτήτη του. Εξετάστηκε επίσης από κτηνιάτρους και διαπιστώθηκε ότι δεν έπαθε τίποτα αφού πέρασε τρεις μέρες στο δάσος.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό