Βρέθηκε με το σωματάκι της γεμάτο πληγές στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης- Ψάχνει σπίτι για να μη βγει στο δρόμο

ΗCalm είναι μια πανέμορφη φατσούλα που βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση από εθελόντρια στα Μάλγαρα, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι της Ομάδας Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων-Μαλγάρων & Φίλων ΚυΜα ΟΕΦ Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων -Μαλγάρων & Φίλων αναφέρουν ότι η σκυλίτσα καθόταν σε μια γωνίτσα, κουλουριασμένη και αφημένη. Το κορμάκι της, 10 περίπου κιλά, ήταν γεμάτο ανοιχτές πληγές και ο πόνος της έντονος.

Η σκυλίτσα φυσικά ήταν τρομοκρατημένη. Πόσο φόβο πέρασε; Πόσο πανικό; Μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο για περίθαλψη. Εκεί θα γιατρευτούν οι πληγές του σώματός της, που πιθανόν να προήλθαν από δαγκώματα άλλα σκύλων. Χωρίς όμως να το πει αυτό κανείς με σιγουριά. Όμως αυτό που χρειάζεται περισσότερο από όλα είναι να βρεθεί ένα σπίτι μόνιμο που θα την αγκαλιάσει και θα της δώσει ό,τι της στέρησε μέχρι τώρα η ζωή.

Η γλυκιά Calm με τα εκφραστικά μάτια είναι 6 μηνών και δεν θα ξεπεράσει τα 15-16 κιλά. Βρίσκεται και μεταφέρεται εκεί που θα βρεθούν άνθρωποι να την αγαπήσουν.

Αν θέλει κάποιος να ανοίξει το σπίτι του και να της δώσει στη σκυλίτσα μια δεύτερη ευκαιρία, μπορεί να καλέσει τους εθελοντές της ομάδας ΚυΜα ΟΕΦ Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων -Μαλγάρων & Φίλων στο 6970308327 και 6936103202.

Πηγή: petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό