Βρέθηκε Η Σκυλίτσα Έμμα που Διέσωσαν από τις φωτιές στο Ντράφι και Επέστρεψε και πάλι στον Κηδεμόνα της

Τέλος καλό όλα καλά για τη σκυλίτσα Έμμα, η οποία είχε διασωθεί στη φωτιά στο Ντράφι από κάποιους και την έψαχνε ο κηδεμόνας της. Η όμορφη σκυλίτσα βρίσκεται και πάλι στο σπίτι της.

Η ιστορία είναι γνωστή και η σκυλίτσα έγινε viral όταν τη διάσωσή της έδειξε η τηλεόραση. Το ζώο την ώρα της φωτιάς ήταν μόνο του στο σπίτι. Οι άνθρωποί του ήταν στη δουλειά τους. Πυροσβέστες και εθελοντές την άκουσαν μέσα και πήδησαν στην αυλή του σπιτιού. Την πήραν και την έσωσαν. Στη συνέχεια τα ίχνη της εξαφανίστηκαν.

Βλέποντας ο άνθρωπος που την είχε τα πλάνα στην τηλεόραση, άρχισε τις εκκλήσεις για να βρεθεί αυτός που την έχει πάρει και να του τη δώσει. Κανείς όμως δεν έδινε σημάδια ζωής. Ούτε οι πυροσβέστες που βοήθησαν ούτε ο εθελοντής που τη βοήθησε την είχαν. Πού ήταν η Έμμα;

Στο διαδίκτυο, όπως γίνεται κάθε, μα κάθε φορά, άρχισαν οι δίκες. Γιατί ο κηδεμόνας της την παράτησε, ότι δεν πρέπει να γυρίσει πίσω σε αυτό το σπίτι, ότι δεν τους αξίζει το ζώο γιατί το άφησαν να καεί και όλα τα γνωστά. Ο κηδεμόνας της εργαζόταν. Και επέστρεψε στο σπίτι του αλλά δεν τον άφησαν να περάσει. Στο μέρος που υπήρχε η φωτιά περνούσαν μόνο οι πυροσβέστες και οι εθελοντές. Έτσι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν παράτησε το ζώο του να καεί. Ήταν αδύνατον να πλησιάσει το σπίτι του.

Όμως παρά τις όποιες εξηγήσεις που δόθηκαν κανείς δεν εμφανιζόταν να πει ότι έχει πάρει την Έμμα. Κάποιοι έκαναν λόγο για μια κυρία που την είχε βάλει, μετά τη διάσωσή της, στο αυτοκίνητό της. Και συνεχίσαμε όλοι τις εκκλήσεις.

Και τα καλά νέα ήρθαν. Η υπέροχη και τυχερή Έμμα βρέθηκε. Και επέστρεψε στο σπίτι της. Η περιπέτειά της έλαβε τέλος. Σύμφωνα με κάποιους η κυρία που την είχε πάρει την άφησε μετά τις πολλές εκκλήσεις και αναρτήσεις σε ένα οικόπεδο, δεν θα μπορούσε άλλωστε να κάνει και αλλιώς, κοντά στο σπίτι της. Γείτονες που είδαν το ζώο και το αναγνώρισαν επικοινώνησαν με τους κηδεμόνες της, οι οποίοι έσπευσαν να την πάρουν.

Και αυτοί αναφέρουν στην ανάρτησή τους:

«Καλησπέρα. Μόλις βρέθηκε η Έμμα. Σας ευχαριστούμε όλους για τη βοήθεια, για τα μηνύματά σας και για το ενδιαφέρον σας. Είναι συγκινητικό να δέχεσαι βοήθεια και μηνύματα από ανθρώπους που δεν έχεις γνωρίσει ποτέ στη ζωή σου προσωπικά. Είναι και πολλά άλλα που ίσως αξίζει να ειπωθούν σχετικά με την ιστορία αυτή αλλά δεν έχουν σημασία αυτή τη στιγμή. Στεκόμαστε στο ότι βρέθηκε ο σκύλος μας. Ευχαριστούμε πολύ και πάλι. Καλό σας βράδυ. .»

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό