Viral: Η γάτα έχει μια περίεργη αντίδραση όταν δοκιμάζει μια ομελέτα για πρώτη φορά

Στο viral βίντεο ,το χαριτωμένο γατάκι άρχισε να πηδά και να χορεύει γύρω από τα πιάτα αφού δοκίμασε μια ομελέτα για πρώτη φορά.

Ένα πρόσφατο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube έχει γίνει το αγαπημένο στους λάτρεις των ζώων. Σε αυτή την περίπτωση, ένα χαριτωμένο γατάκι κλέβει όλες τις λάμψεις για την περίεργη αντίδρασή της αφού δοκίμασε μια ομελέτα για πρώτη φορά.

Όπως φαίνεται στις εικόνες , το γατάκι αρχίζει να πηδά και να χορεύει γύρω από τα πιατάκια του αφού δοκιμάζει λίγο από την ομελέτα. Αυτό το γεγονός καταγράφηκε από τον ιδιοκτήτη του γατιού, το οποίο εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα της όταν ήταν μόλις μιας εβδομάδας.

Το «Mini» είναι ένα γατάκι 5 μηνών που έχει κλέψει τις καρδιές των χρηστών του Διαδικτύου. Η γάτα έγινε viral στο Διαδίκτυο για την παράξενη αντίδρασή της, αφού δοκίμασε μια ομελέτα για πρώτη φορά. Έτρωγε μόνο ξηρά τροφή.

Όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που μεταδόθηκε από το κανάλι ViralHog στο YouTube , η γάτα αρχίζει να πηδά και να χορεύει γύρω από τα πιάτα. Η ιδιοκτήτρια αποφάσισε να την εκπλήξει, αλλά ποτέ δεν φαντάστηκε ότι το κατοικίδιο της θα συμπεριφερόταν με αυτόν τον τρόπο.

«Το άρρωστο γατάκι εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα της σε ηλικία μιας εβδομάδας, από τότε έχει ζήσει μαζί μας, απόλυτα υγιής, δραστήρια και διασκεδαστική», δήλωσε η ιδιοκτήτρια του Mini, που έχει χαρίσει γέλια στα κοινωνικά δίκτυα .

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό