Βίντεο δείχνει γυναίκα να αιχμαλωτίζει σπουργίτια σε πλαστική σακούλα και προκαλεί παγκόσμια οργή

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που μια γυναίκα άρπαζε σπουργίτια σε ένα πάρκο της Φιλαδέλφειας πριν τα βάλει ζωντανά σε πλαστικές σακούλες με τα φτερά τους να τρέμουν από τον τρόμο.

Τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν στο Instagram την Τετάρτη δείχνουν τη γυναίκα να αρπάζει τα πουλιά, τα οποία φαίνεται να είναι σπουργίτια, την ώρα που κάθεται μαζί με έναν άντρα σε ένα παγκάκι, σε μια ιστορική πλατεία της Φιλαδέλφειας.

Ο άντρας φαίνεται να ρίχνει φαγητό στα πουλιά καθώς η γυναίκα σκύβει προς τα κάτω και αρπάζει ένα πουλί και το βάζει σε μια μικρή πλαστική σακούλα, την οποία δένει γρήγορα για να μην της ξεφύγει το ζωντανό.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης από τον προπονητή της NBA, Chris Matthews, ο οποίος έγραψε: “Χαλαρώναμε στο πάρκο της Φιλαδέλφειας και είδαμε μια γυναίκα να αρπάζει μικρά πουλιά και να τα βάζει ζωντανά σε πλαστικές σακούλες”.

Η εκπρόσωπος της αμερικανικής υπηρεσίας προστασίας πάρκων, Gina Gilliam, λέει ότι η παγίδευση και η παρενόχληση της άγριας ζωής στο πάρκο είναι αντίθετη με τους ομοσπονδιακούς κανονισμούς.

Ορισμένοι πολιτισμοί θεωρούν τα μικρά άγρια ​​πτηνά ως λιχουδιά, αν και τα σπουργίτια δεν ενδείκνυνται για κατανάλωση.

Το ζευγάρι στο βίντεο δεν αναγνωρίστηκε, γι’ αυτό δεν έγιναν ακόμη γνωστά τα ονόματά τους.

διαφορετικό

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό