Βάζει Νέο Προσθετικό Μέλος Και Χαμογελά Ξανά Ο Turbo (pics)

Βάζει Νέο Προσθετικό Μέλος Και Χαμογελά Ξανά Ο Turbo (pics)

O χαμογελαστός Turbo έχει κερδίσει όλους τους χρήστες παγκοσμίως και όχι μόνο στις ΗΠΑ. Το άτυχο σκυλάκι είχε στερηθεί το πόδι του από πολύ νεαρή ηλικία..

Μπορούμε γρήγορα να ανθρωπομορφοποιήσουμε τα κατοικίδιά μας και να σκεφτούμε, για παράδειγμα, ότι τα σκυλιά μας χαμογελούν όπως εμείς. Αλλά όταν ανακαλύπτουμε αυτή τη φωτογραφία του Turbo , ενός Γκόλντεν Ριτρίβερ φανερά χαρούμενος που έλαβε το νέο του προσθετικό πόδι, δεν μπορούμε παρά να παρομοιάσουμε την έκφραση του προσώπου του με ένα όμορφο χαμόγελο.

Οι φωτογραφίες του δημοσιεύτηκαν στο Reddit πριν από λίγες μέρες από έναν χρήστη με το όνομα boobglow , ο οποίος διηγήθηκε την τρυφερή ιστορία του. Σε ελάχιστο χρόνο απέσπασε δεκάδες χιλιάδες likes και άλλα τόσα σχόλια.

Ο Turbo έπεσε θύμα ατυχήματος όταν ήταν μόλις 2 εβδομάδων. Δυστυχώς, οι κτηνίατροι δεν μπόρεσαν να σώσουν το πόδι του και το κουτάβι έπρεπε από τότε να ζήσει με μια πρόσθεση.

Αλλά τώρα που μεγάλωσε, η παλιά πρόσθεση δεν τον χωράει πλέον και χρειάστηκε να περάσει από μια λεπτή διαδικασία στο A Loyal Companion Mobility and Swim Center στο Tucson για να τον προετοιμάσει για μια άλλη.

Η νέα πρόσθεση – μια από τις πιο καινοτόμες στον κόσμο – παρασχέθηκε ευγενικά από την OrthoPets , μια εταιρεία που κατασκευάζει προσαρμοσμένες ορθωτικές και προσθετικές συσκευές για ζώα για περισσότερα από 10 χρόνια. Με έδρα το Ντένβερ του Κολοράντο, η ομάδα ειδικών συνεργάζεται με όλους τους τύπους ζώων για να τους δώσει μια νέα πνοή.

Το χαμόγελο του Turbo έχει κατακτήσει το διαδίκτυο

Αν όλοι περίμεναν ότι η ποιότητα των προσθετικών θα μπορούσε να βελτιώσει τη ζωή του Turbo, λίγοι είχαν μεγάλες προσδοκίες για την αντίδρασή του! Μάλιστα, ο Turbo φαίνεται να κατάλαβε αμέσως ότι χάρη στις νέες προθέσεις μπορούσε να κινηθεί πιο εύκολα και με λιγότερους πόνους και μόλις τις φόρεσε χάρισε το μεγαλύτερο χαμόγελο που μπορεί να κάνει ένας σκύλος.

Ένας σχολιαστής στην ανάρτηση αστειεύτηκε: «Αν του ζητήσεις να δώσει το πόδι, ποιο θα σου δώσει; Η πρόθεση ή το άλλο;».

«Φαίνεται τόσο χαρούμενος», σχολίασαν άλλοι χρήστες του Reddit που μοιράστηκαν ιστορίες παρόμοιες με τις δικές του, με θετικές και -δυστυχώς- αρνητικές επιπτώσεις.

Ευτυχώς, η κτηνιατρική και η προσθετική τεχνολογία έχουν κάνει μεγάλα βήματα τα τελευταία χρόνια. Μια μελέτη του 2020 από την Tripawds, η οποία πήρε συνέντευξη από πολλούς ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων με ακρωτηριασμένο μέλος, διαπίστωσε ότι ο πιο συνηθισμένος λόγος που ένας σκύλος έχασε ένα άκρο ήταν καρκίνος, ο δεύτερος οφείλεται σε ατύχημα. Πάνω από το 70% των ερωτηθέντων ανέφεραν ότι η προσαρμογή του σκύλου φίλου τους στον ακρωτηριασμό ήταν “υπέροχη” και πάνω από το 95% των ιδιοκτητών είπε ότι αν τους δινόταν ξανά η επιλογή σήμερα, θα το επέλεγαν ξανά.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: «Τα προϊόντα OrthoPets είναι απόδειξη ότι υπάρχουν εξαιρετικές λύσεις για ζώα με κινητικά προβλήματα οποιουδήποτε είδους. Επιπλέον, έχουμε εναλλακτικές λύσεις στη χειρουργική επέμβαση σε ηλικιωμένους σκύλους, για να τους βοηθήσουμε να μετακινηθούν».

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό