Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Μας Δείχνει Πως Είναι σήμερα το Κουταβάκι που Βρήκε στα σκουπίδια

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Το κουταβάκι που βρήκε στα σκουπίδια μεγάλωσε – Δείτε πως είναι σήμερα

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Ο ηθοποιός μας είχε συγκινήσει όλους με την δημοσιοποίηση του βίντεο της διάσωσης ενός κουταβιού από τα σκουπίδια τον περασμένο Μάιο. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος άλλωστε είναι γνωστός για την αγάπη του για τα ζώα και τα σκυλιά καθώς μαζί με την σύζυγό του Λίνα Πρίντζου, έχουν δύο ακόμα σκυλάκια, τη Λου και τη Χριστίνα.

Η συγκινητική ιστορία για την σκυλίτσα του Χριστίνα

Ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, εκτός από καλός ηθοποιός, είναι και ένας άνθρωπος που αγαπάει τα ζώα. Στο παρελθόν είχε μιλήσει για μια ιστορία που μας είχε συγκινήσει. Ήταν τότε που βρήκε τη σκυλίτσα του, τη Χριστίνα, που είχε χάσει πριν από δυόμισι χρόνια. Ήταν αδέσποτη και την είχε υιοθετήσει.

Η σκυλίτσα είχε χαθεί ανήμερα των Χριστουγέννων και ο Βασίλης την έψαχνε δυόμισι χρόνια. Έψαχνε παντού να τη βρει και έκανε τα πάντα μήπως και την εντοπίσει. Και τη βρήκε, με το ίδιο κολάρο που της είχε βάλει, να τριγυρνάει και πάλι αδέσποτη.

Η διάσωση του κουταβιού από τα σκουπίδια

Στα μέσα Μαΐου ο ηθοποιός δημοσιοποίησε ένα συμβάν που έχει να κάνει με ένα μικρό σκυλάκι που το βρήκε στα σκουπίδια. Βρισκόταν λίγο έξω από την Αργαλαστή, στο Πήλιο του Βόλου, λόγω εμβολιασμού, και με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκύλων, η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου, άκουσε ένα μικρό κλάμα σε έναν κάδο σκουπιδιών. Και άρχισε να ψάχνει στα σκουπίδια, όπου βρήκε ένα μικρό σκυλάκι πεταμένο μέσα. Το μικρούλι ήταν τρομοκρατημένο αλλά τους έγλειφε ασταμάτητα τα χέρια από ευγνωμοσύνη και χαρά. Ο ηθοποιός είχε αναφέρει στην ανάρτησή του: “ Πώς είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια…???????????”

Το ζευγάρι, που έχει δύο ακόμα σκυλάκια, τη Λου και τη Χριστίνα, δεν το άφησε έτσι. Οι δυο τους το πήραν και το μετέφεραν στο σπίτι τους στην Αθήνα.

Πώς είναι το κουτάβι σήμερα

Πολλοί ήταν αυτοί που ρωτούσαν τι είχε γίνει τελικά το κουταβάκι. Η απάντηση ήρθε από τον ίδιο τον ηθοποιό με αναρτήσεις του στο προφίλ του στο Instagram. Το είχε υιοθετήσει, κάτι που μας έφερε μεγάλη χαρά.

Το κουταβάκι είναι πλέον ευτυχισμένο, τυχερό και απολαμβάνει τα παιχνίδια με τη Λου και τη Χριστίνα. Πολύ τυχερό. Γιατί αν δεν το είχε βρει ο Βασίλης στο δρόμο του, δεν ξέρουμε ποιο θα ήταν το μέλλον του. Ή μάλλον ξέρουμε. Τα βλέπουμε καθημερινά.

smart

smart

smart

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό