Τυφλή γάτα ζήτησε βοήθεια για τα νεογέννητά της. Ενστικτωδώς φαινόταν να ήξερε ότι δεν μπορούσε να τα φροντίσει

Μια μόλυνση την εμπόδισε να δει, ευτυχώς κατάφεραν να τη θεραπεύσουν και ανάκτησε την όρασή της. Επιπλέον, τα γατάκια της έλαβαν όλη την απαραίτητη φροντίδα.

Το μητρικό ένστικτο είναι κάτι που ξεπερνά τις λογικές εξηγήσεις, όλοι έχουμε ακούσει ιστορίες για κάποια απίστευτη μητέρα που κάνει κάτι που για πολλούς θα ήταν αδύνατο για την ευημερία των παιδιών της. Λοιπόν, αυτό συμβαίνει και στο ζωικό βασίλειο, όπου κάθε είδος κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να κρατήσει ζωντανή την επόμενη γενιά.

Σε αυτήν την περίπτωση, η ιστορία είναι για μια γάτα που ονομάζεται Mama Clue, η οποία δυστυχώς ήταν τυφλή και είχε μια γέννα με γατάκια.

Έτσι δεν μπορούσε να τα φροντίσει, της ήταν δύσκολο να βρει φαγητό και όπως μπορούσε, βρήκε τον τρόπο να ζητήσει βοήθεια για τα γατάκια της. Ήταν έτσι που ίσως, μετά τον θόρυβο, κατάφερε να πλησιάσει εκεί που ζούσε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και όταν τους βρήκε ο γιος αυτών των κυρίων, τους πήρε και ζήτησε βοήθεια για αυτούς.

Μετά από έλεγχο, η γάτα είχε ψώρα στα μάτια της ως αποτέλεσμα μιας μόλυνσης που ευτυχώς δεν είχε επιδεινωθεί εντελώς, έτσι μετά από μια σειρά αντιβιοτικών, ανάκτησε την όρασή της.

Όλοι χειροκρότησαν το θάρρος και την εξυπνάδα αυτής της μητέρας γάτας, η οποία, βλέποντας τον εαυτό της να περιβάλλεται από τόσες ταλαιπωρίες, έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για την υγεία των γατιών της. Ευτυχώς, η ΜΚΟ του Τέξας Coast Bend Cat Rescue μπόρεσε να αναλάβει την κατάσταση.

«Ανησυχούσαμε για την υγεία των μωρών μιας εβδομάδας αν έπρεπε να είναι έξω με μια άρρωστη μαμά. Έτσι τους μετακομίσαμε σε ένα ανάδοχο σπίτι και βρήκαμε χώρο σε ένα σπίτι με κάποιον έμπειρο στη φροντίδα της Κλου και των μωρών της».

Προς το παρόν βρίσκονται υπό τη φροντίδα των διασωστών, η υγεία της μητέρας αναμένεται να βελτιωθεί και οι γάτες θα μεγαλώσουν πρώτα πριν υιοθετηθούν. Ευτυχώς δεν είναι πλέον στους δρόμους και η Mama Clue θα μπορεί να συνεχίσει να βλέπει τα μικρά της και να έχει μια καλή και αξιοπρεπή ζωή.

Ελπίζουμε ότι όταν όλοι είναι καλά θα μπορούν να βρουν ένα σπίτι, να τους αξίζει μια ζωή γεμάτη ευτυχία, καλό φαγητό και πολλή περιποίηση, έχουν ήδη περάσει πολλά στους δρόμους.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό