Τρομοκρατημένος σκύλος θαμμένος κάτω από 15 κιλά γούνα διασώζεται και μετά την μεταμόρφωση του γίνεται αγνώριστος

Ο πιο μαλλιαρός σκύλος που πέρασε από το νοσοκομείο ζώων στο Κλίντον, με τη γούνα του να ζυγίζει περίπου 15 κιλά.

Όταν μια μπάλα από ματ γούνα έφτασε στο Clinton Animal Hospital, η Betty Burns και οι συνεργάτες της εθελοντές από το Heart of LCAC, σοκαρίστηκαν, γράφει η thedodo.

Ο σκύλος που είχε θαφτεί μέσα στη γούνα του

Ο έλεγχος των ζώων την είχε ειδοποιήσει ότι είχαν βρει ματ σκυλί – ή, τουλάχιστον, αυτό που νόμιζαν ότι ήταν σκύλος – που περιπλανιόταν σε μια αυλή στο Κλίντον της Νότιας Καρολίνας. Αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να προετοιμάσει τον Μπερνς για να δει το ζώο από κοντά.

«Αν δεν τον ακούγαμε να λαχανιάζει, δεν θα μπορούσαμε να βρούμε το κεφάλι του», είπε ο Μπερνς στο The Dodo. «Δεν μπορούσες να δεις τα μάτια του, δεν μπορούσες να δεις τη μύτη του, δεν μπορούσες να δεις το στόμα του. Πώς αυτός ο σκύλος κυκλοφορούσε όπως έκανε, ακόμα δεν ξέρω.»

Ο Μπερνς και μια ομάδα καλλωπιστών και επαγγελματιών γιατρών νάρκωσαν αμέσως τον σκύλο και ξεκίνησαν ελευθερώνοντάς τον από τη γούνινη φυλακή του.

Η ανάσα ανακούφισης για τον Pat the Mat

Κατά τη διάρκεια τεσσάρων ωρών, σχεδόν 15 κιλά μαλλιά γέμισαν δύο σακούλες σκουπιδιών.

Με τόσα μαλλιά τυλιγμένα γύρω από το μικρό ζώο, ήταν αδύνατο να πει κανείς τι είδους σκύλος ήταν. Αλλά μόλις ολοκληρώθηκε η δουλειά τους, η ομάδα ανακάλυψε ότι το αξιολάτρευτο κουτάβι, το οποίο ονόμασαν Pat the Mat, ήταν ένα μείγμα κόκερ σπάνιελ 9 ετών με μακρύ σώμα και κοντά πόδια.

Μετά τη ζωή του -Αλλάζοντας κούρεμα, ο Πατ άρχισε αμέσως να τρέχει, να παίζει με παιχνίδια και ήταν ξεκάθαρα χαρούμενος που ήταν και πάλι σκύλος.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό