Του κλέβουν τον πολυαγαπημένο σκύλο. Ο ιδιοκτήτης προσφέρει το αυτοκίνητο του ως ανταμοιβή σε όποιον το φέρει πίσω

Τι δεν θα κάνατε για τον αγαπημένο σας σκύλο; Ο Carlos Quiroga ένιωσε ότι όλα κατέρρεαν τη στιγμή που έχασε τον Falucho, τον αγαπημένο του σκύλο και τον καλύτερο φίλο του.

Το τετράποδο ήταν λίγο πάνω από ενός μηνών όταν ο πατέρας του Κάρλος αποφάσισε να του το προσφέρει ως δώρο και από εκείνη τη στιγμή οι δυο τους έγιναν αχώριστοι. Το βράδυ που εξαφανίστηκε ο Falucho χωρίς ίχνη ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον Carlos, ο οποίος θα έκανε τα πάντα για να τον βρει. Ο νεαρός αποφάσισε να προσφέρει το αυτοκίνητό του ως ανταμοιβή σε όποιον βρει τον σκύλο του.

Ο Falucho ήταν ένα δώρο από τον πατέρα του Carlos που δόθηκε πριν από χρόνια και ήταν σύμβολο αγάπης – η ίδια αγάπη που δένει έναν πατέρα με έναν γιο. Οι δυο τους έζησαν πολλές περιπέτειες μαζί και επίσης πολλά βάσανα: ο πατέρας του Κάρλος και ταυτόχρονα ο άνθρωπος που τους είχε φέρει κοντά σε αυτή την όμορφη φιλία, δυστυχώς, πέθανε πρόωρα, αφήνοντας μεγάλο πόνο στις ψυχές των αγαπημένων του. Ως εκ τούτου, ο Falucho ήταν μια «ζωντανή υπενθύμιση» της αγάπης που ένιωθε ο Carlos για τον πατέρα του.

Χρειάστηκαν πολλά λεπτά, ώρες, μέρες και εβδομάδες για να αγκαλιάσει ξανά ο Κάρλος τον σκύλο του. Τελικά, όταν κάθε ελπίδα φαινόταν χαμένη, ο Κάρλος έλαβε τα νέα που περίμενε τόσο καιρό: ο Φαλούτσο ήταν καλά και θα επέστρεφε κοντά του. Ίσως ο αείμνηστος πατέρας του είχε ακούσει τις προσευχές του, καθώς ένας άνδρας ονόματι Χοσέ Ακόστα επικοινώνησε με τον Κάρλος για να του ενημερώσει ότι είχε βρει τον σκύλο του τρεις μέρες πριν από την Πρωτοχρονιά.

Ο Κάρλος χρειάστηκε να διανύσει περισσότερα από 100 χιλιόμετρα για να αγκαλιάσει ξανά τον σκύλο του, τον σκύλο που του είχαν κλέψει. Δεν κατάφερε να βρει τον υπεύθυνο για μια τόσο σκληρή χειρονομία, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν το θέλει καν αυτό.

Ο Χοσέ Ακόστα, ο άνθρωπος που βρήκε το σκυλί, συγκινήθηκε από τη θλιβερή ιστορία της απώλειας του Φαλούτσο και αφού τον πήρε σπίτι, φρόντισε το τετράποδο μέχρι που κατάφερε να επικοινωνήσει με τον Κάρλος. Ο άντρας θα μπορούσε εύκολα να πάρει τη γενναιόδωρη ανταμοιβή που είχε κερδίσει ο Κάρλος, αλλά δεν ήθελε τίποτα σε αντάλλαγμα.

Το πιο σημαντικό ήταν ότι οι δύο καλοί φίλοι είχαν βρει ο ένας τον άλλον – για τον άντρα δεν είχε σημασία ότι θα μπορούσε να είχε λάβει το αυτοκίνητο του Κάρλος ως ανταμοιβή!

Μια όμορφη ιστορία για το να χάσεις και να βρεις τον καλύτερό σου φίλο, ο οποίος, ευτυχώς, είχε αίσιο τέλος!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό