Του έσωσε την ζωή: Σκύλος δείχνει στους γονείς πως δεν αναπνέει το μωρό – Τα κρίσιμα λεπτά

Η ιστορία που συγκλονίζει το διαδίκτυο και την αποκάλυψε η μητέρα του παιδιού στο Twitter – Πώς ο σκύλος της οικογένειας έσωσε το μωρό και οι γονείς του παιδιού πρόλαβαν τα χειρότερα και τώρα, το κοριτσάκι τους είναι μια χαρά στην υγεία του.

Η ιστορία της Κέλλυ – Η σωτήρια παρέμβαση του σκύλου

Η Kelly Andrew είπε ότι ο σκύλος τους εισέβαλε συνεχώς στο παιδικό δωμάτιο και προσπαθούσε να ξυπνήσει το μωρό της. Η οικογένεια δεν καταλάβαινε τη συμπεριφορά του.

«Χθες το βράδυ ο σκύλος μας εισέβαλε συνεχώς στο παιδικό δωμάτιο για να ξυπνήσει μωρό. Ήταν άρρωστη και είχα αρχίσει να εκνευρίζομαι με την συμπεριφορά του» έγραψε.

Ωστόσο, εξαιτίας της επιμονής του σκύλου, οι γονείς συνειδητοποίησαν ότι το μωρό τους δεν ανέπνεε. Το κατοικίδιό τους προσπαθούσε απλώς να ξυπνήσει το παιδάκι τους. Το tweet συνεχίζει: «Περάσαμε τη νύχτα στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί αν δεν μας ειδοποιούσε ο Henry, ο σκύλος μας».

Η μητέρα αργότερα μοιράστηκε τα νέα για την υγεία του παιδιού της γράφοντας «Το μωρό είναι πολύ καλύτερα σήμερα και είμαστε στο σπίτι με τον Henry, ο οποίος κράτησε γενναία το φρούριο όλη τη νύχτα, παρόλο που φοβάται το σκοτάδι».

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό