Τον γύρισαν πίσω μετά από 7 χρόνια υιοθεσίας στο καταφύγιο της Ν. Φιλαδέλφειας- Ζει ξανά σε κλουβί και ψάχνει σπίτι

Πολλοί ίσως θα θυμάστε τη στενάχωρη ιστορία του σκυλάκου με το όνομα Φάμπιο τον οποίο πέρυσι, μετά από 7 χρόνια υιοθεσίας τον επέστρεψαν πίσω στο Καταφύγιο Νέας Φιλαδέλφειας καθώς δεν τον ήθελαν πια.

Την ιστορία του είχαν κάνει γνωστή οι Εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει και πάλι αγώνα να του βρουν ξανά ένα σπίτι. Γιατί, όπως καταλαβαίνουμε, μετά από 7 χρόνια είναι πολύ λυπηρό ένα ζωάκι να εγκαταλείπεται σε ένα κλουβί. Πολλά ζώα παθαίνουν κατάθλιψη καθώς τους λείπει η οικογένειά τους, τους λείπει η θαλπωρή ενός σπιτιού.

Οι αναρτήσεις για να βρεθεί σπίτι πολλές, οι κοινοποιήσεις πολλές και οι εκκλήσεις επίσης πολλές. Δυστυχώς όμως κανείς δεν συγκινήθηκε από το ζωάκι αυτό. Δεν το θεώρησαν όμορφο; Το θεώρησαν συνηθισμένο; Ποτέ κανείς δεν ξέρει πώς σκέφτεται ο άλλος. Το θεώρησαν μεγάλο; Ναι, ο Φάμπιο δεν ήταν κουταβάκι. Πόσο αξία όμως έχει αυτό; Για έναν πραγματικά φιλόζωο καμία.

Δυστυχώς ο Φάμπιο κλείνει ένα χρόνο παραμονής σε κλουβί από τότε που τον γύρισαν πίσω. Κανείς για αυτόν. Όμως οι εθελοντές του Καταφυγίου θέλουν να κάνουν μια ακόμα προσπάθεια. Μήπως τώρα σταθεί τυχερός και του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.

Είναι υπέροχος, τρυφερός, περπατάει με το λουράκι του. Αν κάποιος τον θελήσει, μπορεί να περάσει από το καταφύγιο να τον δει. Να τον πάρει μια βόλτα, μια αγκαλιά.

Τα στοιχεία του είναι:

Ημερομηνία γέννησης (εκτίμηση ) 2009
ΥΓΕΙΑ: Υγιής, εμβολιασμένος. Θα δοθεί τσιπαρισμένος και στειρωμένος
Αρ. μικροτσίπ 941000014496579 Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, βιβλιάριο υγείας και microchip.
Τηλ. Για υιοθεσία 6944-949-741
Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας | Facebook
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

Πηγή: petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό