Το τυφλό σκυλί συνειδητοποιεί ότι πηγαίνει βόλτα στο πάρκο και δείχνει όλο τον ενθουσιασμό της

Η στιγμή που αυτό το τυφλό σκυλί συνειδητοποιεί ότι βγαίνει βόλτα είναι συγκινητική.

Το βίντεο έχει ήδη κερδίσει εκατοντάδες χιλιάδες καρδιές στα social media. Δείχνει την αντίδραση ενός σκύλου, λίγες στιγμές πριν φύγει για βόλτα στο πάρκο σκύλων. Οι εικόνες δημοσιεύτηκαν αρχικά στο Tik Tok.

Η Kida είναι ένα τυφλό σκυλί που έζησε στιγμές χαράς και ενθουσιασμού όταν ανακάλυψε ότι πήγαινε στο πάρκο σκύλων. Η Kida είναι ήδη γνωστή στους γείτονες και παίζει με όλους όταν πηγαίνει βόλτα με τον κηδεμόνα της. Καθιερώνει διαφορετικές σχέσεις με κάθε άνθρωπο που κάνει φίλο.

Η Kida ζει με την κηδεμόνα της Allison Miller στο Χιούστον του Τέξας (ΗΠΑ). Η πόλη είναι γνωστή για τα φιλόξενα κατοικίδια: το δημαρχείο απαριθμεί 29 πάρκα και πλατείες που είναι φιλικές προς τα γούνινα, με πολλά αξιοθέατα.

Τα σκυλιά πρέπει να ασκούνται καθημερινά για να διατηρήσουν τη σωματική και ψυχική ισορροπία τους. Σε αυτά τα πάρκα, μπορούν να περπατήσουν σε μονοπάτια με γρασίδι και χαλίκι (ιδανικά τις ζεστές μέρες, για να μην καίνε τα πόδια τους), χώρους άθλησης, ντους, ξεχωριστούς χώρους για μικρούς και μεγάλους κ.λπ.

Όχι τυχαία, ένα από αυτά τα πάρκα είναι ο αγαπημένος τουριστικός προορισμός της Kida. Γνωρίζει ήδη κάθε γωνιά του πάρκου, αλλά δεν κουράζεται να ψάχνει για νέες περιπέτειες και παιχνίδια. Παρόλο που δεν μπορεί να δει, ο σκύλος μπορεί να παίξει με τις υφές και τα αρώματα που είναι διαθέσιμα σε παγκάκια, σοκάκια και πίστες.

Το αγαπημένο σημείο της Kida είναι το John Steele Dog Park, όπου τα σκυλιά μπορούν να τρέχουν ​​σε εσωτερικούς χώρους. Ο John Steele έχει μια απέραντη πηγή φωτός, που αποπνέει διαφορετικά αρώματα για να τραβήξει την προσοχή των γούνινων. Τα σκυλιά μπορούν να κολυμπήσουν στη λίμνη.

Πρόσφατα, ωστόσο, το John Steele επλήγη από ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες γκρέμισαν δέντρα και κατέστρεψαν πολλά περιβάλλοντα. Το πάρκο ανακαινίστηκε – υπάρχει ακόμα λίγη σκιά, καθώς τα νέα σποριόφυτα πρέπει να αναπτυχθούν – και άνοιξε ξανά λίγες μέρες πριν η Kida μάθει ότι επέστρεφε στο αγαπημένο της μέρος.

Η Άλισον αποφάσισε να κινηματογραφήσει την αντίδραση της Κίντα καθώς οι δυο τους ετοιμάζονταν να φύγουν από το σπίτι. Είναι πιθανό ο σκύλος να συνειδητοποίησε ποιος ήταν ο προορισμός όταν μπήκε στο αυτοκίνητο με τον ιδιοκτήτη της – γενικά, οι καθημερινές βόλτες γίνονται με τα πόδια, πιο κοντά στο σπίτι.

Η Kida πρέπει να συνέδεσε το αυτοκίνητο με τον John Steele Park – ή ίσως η έκτη αίσθηση των σκύλων έφυγε εκεί που κατευθυνόταν. Τέλος πάντων, η σκυλίτσα ταράσσεται πολύ, βγάζει το κεφάλι της από το παράθυρο και δεν σταματά να κουνάει την ουρά της.

Η ευτυχία βρίσκεται στα μικρά πράγματα. Η Kida μάντεψε ότι κέρδιζε την αγαπημένη βόλτα και δεν χόρταινε τη χαρά της. Η Άλισον εξεπλάγη από την αντίδραση του σκύλου αλλά και από τους χρήστες του Διαδικτύου, οι οποίοι έκαναν viral την ανάρτηση μέσα σε λίγες ώρες.

Η Allison πάντα απολάμβανε να γυρίζει και να φωτογραφίζει τον τετράποδο σύντροφό της. Το βίντεο προέκυψε όταν συνειδητοποίησε ότι ο ενθουσιασμός της Kida για τη βόλτα ταίριαζε τέλεια με τη μουσική που έπαιζε – τυχαία, είχε βρει το τέλειο soundtrack.

Το κλιπ είναι μόλις λίγα δευτερόλεπτα, αλλά ήταν τόσο μεγάλη επιτυχία στο Tik Tok που η Allison αποφάσισε να δημιουργήσει μια αποκλειστική σελίδα για την Kida στο Instagram: @kidathepyr. Οι χρήστες του Διαδικτύου πρέπει να έχουν καταφέρει να αιχμαλωτίσουν όλη την ευτυχία του σκύλου, μεταφρασμένη στην ουρά που κουνάει ασταμάτητα και το κεφάλι έξω από το αυτοκίνητο, για να νιώσει τον αέρα και να απολαύσει τη στιγμή.

Το Instagram της Kida τελικά μετατράπηκε σε δημόσια υπηρεσία. Η Allison επικοινώνησε με αρκετούς ιδιοκτήτες τυφλών σκύλων – συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που υποβάλλονται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία εκπυρήνωσης – την αφαίρεση των ματιών.

Λίγα περισσότερα για το σκυλάκι

Η Kida είναι μια πανέμορφη επτάχρονη λευκή σκυλίτσα που χρειάστηκε να αφαιρέσει χειρουργικά τα μάτια της λόγω μιας αυτοάνοσης νόσου, της κερατοεπιπεφυκίτιδας, γνωστής και ως σύνδρομο ξηροφθαλμίας, στην οποία τα αμυντικά κύτταρα του σώματος αρχίζουν να επιτίθενται και να καταστρέφουν τους δακρυϊκούς αδένες. Είναι μια κοινή ασθένεια στα ηλικιωμένα ζώα, αλλά επηρεάζει και τους νεαρούς συγγενείς απογόνους.

Η Άλισον ζει με την Κίντα από τότε που ο σκύλος ήταν πέντε μηνών. Ο σκύλος είναι ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ζώων και εργάζεται με τη διάσωση άγριων ζώων στις Νοτιοδυτικές ΗΠΑ. Παρά το γεγονός ότι υιοθετήθηκε σε νεαρή ηλικία, η Kida είχε μια δύσκολη αρχή.

Το γούνινο είναι της ράτσας σκυλιών του βουνού των Πυρηναίων, τεράστια ζώα που αναπτύχθηκαν στη Γαλλία για βοσκή. Η Kida αρχικά εργάστηκε ως φύλακας κοτόπουλων, αλλά κατέληξε να κυνηγάει τα πουλιά και να προσπαθεί να τα φάει.

Ως εκ τούτου, ο σκύλος εγκαταλείφθηκε σε ένα καταφύγιο. Το κυνηγετικό ένστικτο αυτής της ορεινής ράτσας, μάλιστα, είναι ένας από τους κύριους λόγους εγκατάλειψης ή επιστροφής από ανυποψίαστους και απογοητευμένους κηδεμόνες.

Τώρα, η Kida έχει τη ζωή που ζήτησε από τον Θεό. Από τη βόλτα στο πάρκο, του οποίου το βίντεο έχει γίνει απίστευτα διάσημο, απλά πείτε «park for dogs» και ο σκύλος χαρούμενος τρέχει για την πόρτα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό