Το θλιβερό viral βίντεο ενός σκύλου που αντιστέκεται στην εγκατάλειψη καταφέρνει να αλλάξει το πεπρωμένο του

Ο σκύλος είναι φίλος για τα καλά και για τα άσχημα. Ωστόσο, δεν μπορούν όλοι να δώσουν σε έναν τετράποδο φίλο την αγάπη που του αξίζει. Η Μάγια το ένιωσε με πολύ οδυνηρό τρόπο. Οι ιδιοκτήτες της σκυλίτσας αποφάσισαν να την ξεφορτωθούν. Το βίντεο της ημέρας που κυριολεκτικά την τραβούν από το σχοινί στο καταφύγιο είναι συγκλονιστικό.

Αποφάσισαν να απαλλαγούν από τον καλύτερο φίλο τους

Θα πρέπει να είναι τιμή μας να έχουμε ένα σκυλί – λίγοι μπορούν να βιώσουν μια παρόμοια φιλία. Η πίστη, η στοργή και η ζεστασιά που τετραπλασιάζονται στους κηδεμόνες τους είναι απίστευτη και δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Ωστόσο, αυτός ο τύπος σχέσης δεν αποτελεί θαύμα για όλους. Μια οικογένεια αποφάσισε να δώσει στη Μάγια, ένα υπέροχο σκυλάκι, όταν αποφάσισαν ότι βαριούνται να τη φροντίσουν. Την ημέρα που έφεραν το σκύλο στο καταφύγιο και προσπαθούσαν να το σύρουν μέσα, καταγράφηκε σε βίντεο. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να δώσει το σκυλάκι του στον θάλαμο ευθανασίας . Η ηχογράφηση είναι συγκλονιστική.

Οι ιδιοκτήτες αυτού του όμορφου σκύλου προσπαθούν κυριολεκτικά να την τραβήξουν στο κατώφλι του καταφυγίου. Το ζώο λυγίζει τα πόδια του, αρνείται να εγκαταλειφθεί και να αφήσει τη μοίρα από τους ανθρώπους που θεωρούσε οικογένεια της. Ωστόσο, είναι αδίστακτοι. Ακόμα χειρότερα, το παιδί του ζευγαριού εμπλέκεται επίσης. Οι γονείς του αγοριού του δίνουν ένα πραγματικά “καλό” παράδειγμα …

Τα σκυλιά είναι πιστοί και οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου. Είναι τα πιο πιστά και αξιολάτρευτα κατοικίδια. Και είναι τιμή μόνο να είστε σε θέση να τους αποκτήσετε. Το μόνο που ξέρουν είναι πώς να σας ενθαρρύνουν και να σας δώσουν άνευ όρων αγάπη. Ωστόσο, αυτή η οικογένεια αποφασίζει ότι δεν θέλουν πλέον το αξιολάτρευτο κατοικίδιο τους. Ο φτωχός σκύλος είναι ανίδεος για αυτήν την κατάσταση και το τι ακολουθεί στη συνέχεια σε μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές.

Η Μάγια είναι ένα σκυλί που είχε μια δύσκολη αρχή στη ζωή της. Πέρασε περίπου δύο χρόνια με μια οικογένεια που δεν την πρόσεχε καθόλου. Όταν η οικογένεια αποφάσισε ότι δεν την ήθελαν πλέον να μείνει μαζί τους, την παρέδωσαν σε ένα καταφύγιο με έναν από τους πιο χειρότερους τρόπους.

Κάποιος κατέγραψε ένα βίντεο μιας γυναίκας που έσυρε τη Μάγια σε ένα καταφύγιο στο Τέξας με ένα σχοινί δεμένο γύρω από το λαιμό και τα πόδια της . Η γυναίκα και τα παιδιά της φώναζαν στον σκύλο να μπει, αλλά η Μάγια αντιστεκόταν. Είχε συνειδητοποιήσει ότι ήταν ίσως το τέλος του δρόμου για εκείνη.

Η Μάγια αρνήθηκε να μείνει σε αυτό το καταφύγιο όπου η «οικογένεια» της σκόπευε να την εγκαταλείψει.

Το βίντεο της εγκατάλειψης της Μάγια τραβήχτηκε τη στιγμή που ο σκύλος συνειδητοποίησε ότι τον εγκαταλείπουν. Μόλις πλησίασε την πόρτα, προσπάθησε να αντισταθεί.

Τα απάνθρωπα μέλη της οικογένειάς της, μερικά από τα οποία φορούσαν ακόμα πιτζάμες και παντόφλες, φαινόταν αδιάφοροι από την αντίσταση του σκύλου. Ήταν σαν να αποχαιρετούν τον σκύλο τους μια τεράστια ταλαιπωρία για αυτούς.

Η γυναίκα τραβούσε το σχοινί που ήταν δεμένο γύρω από το λαιμό και τα μπροστινά πόδια της Μάγια. Ωστόσο, η Μάγια αρνήθηκε να προχωρήσει. Τέλος, η γυναίκα έπρεπε να την σηκώσει και να την σύρει προς την πόρτα.

Όλα τα μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, συνέχισαν να φωνάζουν θυμωμένα το όνομα του σκύλου . Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπάθησαν, η Μάγια δεν ήθελε να μπει σε αυτό το τρομακτικό καταφύγιο.

Η Μάγια αρνήθηκε να εγκαταλειφθεί σε καταφύγιο και η «οικογένειά της» κατέφυγε στην πιο σκληρή μέθοδο για να την απομακρύνει από τη ζωή τους.

Κανένα από τα μέλη της οικογένειας δεν έδειξε συμπάθεια για το σκυλί τους . Από όσα γνώριζαν, η Μάγια μπορούσε να πεθάνει σε αυτό το καταφύγιο. Το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν είναι να της πουν ένα αντίο. Δυστυχώς, ούτε αυτό έκαναν.

Μόλις το βίντεο κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε γρήγορα viral . Οι λάτρεις των σκύλων σε όλο τον κόσμο δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσο σκληρή ήταν αυτή η οικογένεια. Κανένας σκύλος δεν αξίζει να εγκαταλειφθεί έτσι. Ευτυχώς, το Rescue Dogs Rock, ένας οργανισμός στη Νέα Υόρκη, είδε το βίντεο και αποφάσισε να σώσει τη Maya.

Όταν η Μάγια έφτασε στη Νέα Υόρκη, ήταν τρομοκρατημένη και ύποπτη με τους ανθρώπους . Φυσικά, είχε κάθε δικαίωμα να φοβάται. Οι άνθρωποι δεν ήταν ευγενικοί στο παρελθόν μαζί της, γι ‘αυτό χρειαζόταν μια ευκαιρία να δει πώς ήταν η αληθινή αγάπη.

Επίσης, έπρεπε να στειρωθεί και να υποβληθεί σε θεραπεία για το καρδιακό σκουλήκι κατά την άφιξη . Έτσι, οι κτηνίατροι μοιράστηκαν μαζί της την αγάπη και την επιπλέον φροντίδα της κατά τις επισκέψεις τους. Ήθελαν να της δείξουν ότι ήταν ασφαλής. Χάρη στην ευγενική διάσωση των σκύλων, θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Η Μάγια υιοθετήθηκε! Πέρασε λίγο χρόνο με μια θετή οικογένεια και βρήκε το αγαπημένο της σπίτι λίγο μετά.

Το νέο της όνομα είναι Έλα και είναι το πιο ευτυχισμένο σκυλί στον κόσμο.

Αυτό που είναι ακόμα πιο συναρπαστικό είναι ότι ο νέος πατέρας της μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες της από την υιοθέτηση της και φαίνεται να χαμογελάει σε μερικές από αυτές . Η ιστορία τους δείχνει ότι η υιοθέτηση ενός σκύλου μπορεί να σώσει τη ζωή τους.

Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία ότι η Μάγια γνώριζε την ευτυχία, αυτή η φωτογραφία το αποδεικνύει

Μοιραστείτε αυτά τα νέα, στην αρχή είναι ένα εξωφρενικό περιστατικό, αλλά μας δείχνει πώς η αγάπη ενός ατόμου μπορεί να αλλάξει για πάντα τη μοίρα ενός ζώου.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό