Το Θαύμα Της Θεραπείας Πισίνας Για Το Ηλικιωμένο Χάσκι Με Παράλυτα Πίσω Πόδια (vid)

Το Θαύμα Της Θεραπείας Πισίνας Για Το Ηλικιωμένο Χάσκι Με Παράλυτα Πίσω Πόδια (vid)

Τα πίσω πόδια του ηλικιωμένου σκύλου σταματούν να λειτουργούν, ο ιδιοκτήτης ξεκινά τη θεραπεία πισίνας και δείτε σε τι αποτέλεσμα έφτασε το ηλικιωμένο χάσκι.

Τα Huskies είναι πολύ ενεργητικά σκυλιά που αγαπούν να τρέχουν και να παίζουν συνέχεια. Έτσι, όταν ένας γεροδεμένος χάνει τη λειτουργία στα πόδια του, μπορεί να είναι αποκαρδιωτικό, γράφει ο ilovemydogsomuch

Ο Κέιν είναι ένας ηλικιωμένος γεροδεμένος, και όπως συμβαίνει με κάθε ζωντανό πλάσμα, με Τα γεράματα έρχονται πιο αδύναμα οστά, η αρθρίτιδα και ένα σωρό άλλα προβλήματα. Ωστόσο, ο Κέιν είχε μια μοίρα χειρότερη από τα πιο αδύναμα κόκαλα. Μια μέρα, τα πίσω πόδια του σταμάτησαν να λειτουργούν εντελώς.

Ακόμη και η προσπάθεια να σηκωθεί προκάλεσε στον Κέιν πολύ πόνο και ταλαιπωρία. Ο κτηνίατρος είπε ότι ήταν πολύ μεγάλος για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και τα παυσίπονα ήταν μόνο μια προσωρινή λύση. Έτσι ο ιδιοκτήτης του έπρεπε να σκεφτεί κάποιον εναλλακτικό τρόπο για να βοηθήσει τον Κέιν. Αποφάσισε να μυήσει τον Κέιν στη θεραπεία με νερό. Κάθε μέρα έπαιρνε τον Κέιν για μπάνιο στην πισίνα του. Η έλλειψη βαρύτητας του νερού σήμαινε ότι ο Κέιν μπορούσε να κινηθεί και να μην πονέσει!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό