Το συγκλονιστικό βίντεο ενός πιστού Γκόλντεν Ριτρίβερ που τρέχει πίσω από το ασθενοφόρο που μεταφέρει τον κηδεμόνα του στο νοσοκομείο

Ο σκύλος, πιστός σύντροφος. Το εν λόγω βίντεο εδώ είναι απόδειξη αυτού. Στην Τουρκία, ένα Γκόλντεν Ριτρίβερ δεν ήθελε να αφήσει τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Έτρεξε πίσω από το ασθενοφόρο.

Μια άρρωστη γυναίκα ζούσε μόνη της στο σπίτι της έχοντας στο πλευρό της τον τετράποδο σύντροφό της. Όμως μια μέρα χρειάστηκε να επέμβουν διασώστες για να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, ώστε να λάβει πιο εις βάθος θεραπεία.

Το ζώο ανησύχησε πολύ όταν παρατήρησε να βάζουν τον κηδεμόνα στο όχημα. Αν και οι παραϊατρικοί επηρεάστηκαν από τη στάση του ζώου, δεν τους επετράπη να επιβιβαστεί σε αυτό για λόγους υγείας και ασφάλειας. Έκλεισαν λοιπόν τις πόρτες, νομίζοντας ότι θα περίμενε σοφά στο σπίτι να επιστρέψει ο ιδιοκτήτης του.

Η κατάσταση ήταν αρκετά διαφορετική.

Το Γκόλντεν Ριτρίβερ ήταν αποφασισμένο να προσέχει τη φίλη του και να την ακολουθήσει μέχρι τα πέρατα της γης αν χρειαστεί. Εκείνος έτρεξε μετά το όχημα που οδήγησε μέσα από την πόλη.

Μόλις στο νοσοκομείο, αρνήθηκε να φύγει. Τον υποδέχτηκε το προσωπικό, συγκινημένος από τη μαρτυρία του για αγάπη και τη ακλόνητη πίστη του. Τον παρακολουθούσαν και τον χάιδευαν, ενώ βρήκε την αγαπημένη του ιδιοκτήτρια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας σκύλος δείχνει τόση πίστη, αναφέρει η New York Post . Νωρίτερα φέτος στην ίδια χώρα, ο Boncuk εθεάθη έξω από τις πόρτες μιας κλινικής, να περιμένει καθημερινά τον κηδεμόνα του να επιστρέψει, καθώς νοσηλεύεται για εγκεφαλική νόσο.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό